Zo word jij boos volgens je sterrenbeeld part 1

Iedereen wordt wel eens boos. Maar we worden allemaal ‘anders’ boos. Je sterrenbeeld heeft namelijk ook invloed op je woedeaanvallen. Soms is het opgekropte woede of het is boosheid die plots op komt zetten als iemand een gemene opmerking maakt. Of nog erger: je hond heeft je peperdure Chanel tas te pakken. Hoe dan ook, de manier van boos zijn staat in je sterren geschreven.

Ram
Als een van de drie vuur tekenen, is de ram erg vurig als je hem of haar niet kunt kalmeren. Ze hebben een kort lontje en worden vrij snel boos. De ram is gepassioneerd en raakt gefrustreerd als iemand zijn of haar doelen in de weg staat. Ze hebben enorm veel kwaliteiten, maar als dingen niet gaan als verwacht, komt hun donkere kant tevoorschijn. You better watch out. Gelukkig zijn het ook types die net zo snel als ze boos worden de woede ook weer vergeten en je vergeven.

Stier
De stier wordt niet snel boos, maar als ze boos worden kun je maar beter wegwezen. Ze kunnen zelfs een tikkeltje aggresief uit de hoek komen als je het écht bont maakt. Toegeven is iets wat de stier niet zo snel zal doen, en als je ze pijn doet, zeggen ze dat in eerste instantie niet. Je krijgt eerder een stilte behandeling. Dus als je even geen contact krijgt met een stier zou er wel eens iets aan de hand kunnen zijn. Ze worden pas écht woest als iemand tegen ze liegt. Nee, doe dat niet. Als ze boos zijn hebben ze ruimte nodig. Pas als de stier er klaar voor is kun je de lucht klaren. Doe dit vooral niet gehaast, want als ze eenmaal hun zegje doen, willen ze gehoord worden. Het is trouwens niet makkelijk om weer een wit voetje te halen als je ze verraden hebt, dat vergeten ze niet zo snel.

Tweeling
Van de tweeling kun je aardig in de war raken. Als ze boos worden kun je ze moeilijk peilen. Ze zeggen totaal verschillende dingen, veranderen regelmatig van gedachten en zijn héél wispelturig. Je snapt er geen snars van! Ze worden niet intens boos en de boosheid is vaak van korte duur, woede vinden ze zonde van hun tijd. Het zijn wél praters en ze iets dwarszit moet je dit keer op keer aanhoren. Verder MOETEN ze niks, de tweeling heeft een hekel aan moeten en zijn wat dat betreft oncontroleerbaar.

Kreeft
Kreeften zijn lief en empatisch. Behalve als iemand hier misbruik van maakt of wanneer je ze niet waardeert. Dan gaan ze je liever uit de weg. Als je contact wil, moet je er zelf werk van maken. Sommige kreeften neigen naar passief agressief gedrag, en zeggen dus regelmatig “Nee, nu laat maar” of “Het zal wel zo zijn”. Ze zijn snel gekwetst, maar ook erg goed in het verbergen van gevoelens. Vraag dus regelmatig of er iets is… omdat ze zelf intens liefhebben en erg loyaal zijn verwachten ze dit ook van jou. Mocht het echt even niet lekker lopen: ze vergeven je heus wel maar dat gebeurt niet van de een op andere dag.

Leeuw
Leeuwen zijn temperamentvolle types. Als ze boos zijn weet je dat meteen, de leeuw windt er geen doekjes om. Ze kunnen tekeer gaan als een kind, dus verwacht niet dat ze dingen áltijd op een volwassen manier oplossen. De leeuw zegt wel eens dingen die hij of zij eigenlijk niet meent, gooit met spullen en schopt een heuse scène. Het is hun uitlaatklep, neem niet alles persoonlijk en onthoud goed: de woede duurt ook maar even.

Maagd
Maagden hebben engelengeduld. Van alle sterrenbeelden is de maagd toch wel de minst vurige en het duurt een hele tijd voordat ze écht hun gevoel laten zien. Gevoelens vinden ze sowieso ingewikkeld dus verwacht niet dat ze deze meteen met jou delen. Ze houden veel voor zichzelf en uiteindelijk vergeten ze de minder belangrijke dingen ook wel weer. Behalve als je ze écht boos maakt: dan kan het zijn dat het niet meer goed komt. Ze kunnen heel veel hebben maar zijn minder goed in vergeven en ook wel passief agressief. Als het moeilijk wordt, kruipen ze het liefst weg en negeren ze de situatie voor zover dat mogelijk is.

Lees ook: WAT? Je sterrenbeeld klop je hele leven al niet.