Colofon

Schermafbeelding 2016-11-08 om 14.58.22

Annemarie van der Ven

Founder, editor-in-chief 

Instagram: @jesuisannemarie

“Women inspire us / we write to inspire them” – Enfait

witruimte

CONTRIBUTORS

sharmaine copy

Sharmaine Zandbergen

Editor 

Say hi tegen onze enthousiaste spring-in-’t-veld die het hart op de tong heeft. Een hoog sensitief, flink reislustig mensenmens die van eerlijkheid houdt. Bovendien lijkt ze de uitvinder van de definitie ‘lekkerbek’, is ze pancake-enthusiast én Rocycle-fan. Wekelijks kan je enkele artikelen van haar hand verwachten, so be prepared.

 

Renske van der Maaten

Founder Female Health Coaching by Renske – hormoontherapeut – breinexpert in opleiding

Soms gebeuren er dingen in je leven die de koers die je vaart verandert. Zo was dat voor
Renske de diagnose PCOS en een ongeluk met hersenletsel tot gevolg. Ze liet zich omscholen
tot hormoontherapeut en volgde diverse cursussen om haar gezondheid aan te pakken. De
dingen die ze leerde en daarmee bereikte, gunt ze iedere vrouw. Daarnaast geniet ze van de kleine dingen, zoals een koffietje in een koffietentje en kun je haar wakker maken voor een lesje rocycle! Op Enfait.nl zal ze jullie inspireren met artikelen over hormonen, de werking van je brein en deelt ze tips over hoe jij nog meer kan gaan stralen.
Website: www.renskevandermaaten.nl
Instagram: femalehealthcoaching_by_renske

 

Foto van lieke pijnappels

Lieke Pijnappels

Oprichter van Little Wanderbook – reisblogger & actrice – contributor bij Enfait Magazine.

Altijd op zoek naar nieuwe avonturen, nieuwe bestemmingen, verborgen juweeltjes, hotspots en inpak essentials. Ze leeft het liefst uit haar koffer. ‘Not all those who wander are lost.’

Op LittleWanderbook.com zijn, naast alle leuke adresjes, bestemmingen & inpaktips, sinds kort ook columns van Lieke te lezen.

 

Carolijn Braeken
Carolijn Braeken

Carolijn is een allround creative uit Amsterdam. Na gewerkt te hebben als advocaat, besloot ze om haar dromen te volgen en de dingen te doen waar ze blij van wordt: schrijven, fotograferen en creëren. Voor Enfait schrijft ze over haar leven na de Zuidas, haar zoektocht in de freelance wereld en het dagelijkse leven in de hoofdstad. Meer weten? Volg Carolijn dan op Instagram (@bycarolijn) of haar prachtige website Studio Cocotier.

 

Esther

Esther de Brouwer
Oprichter van BBB Healthclub – psychologe & ondernemer

Is een ondernemer in hart en nieren en altijd in beweging. Houdt van bouwen en creëren. Gelooft erin dat je alles aan kan zolang je het contact met jezelf blijft aangaan. Vult haar vrije tijd met yoga, meditatie en dansen tot in de late uurtjes.

 

Amy
Amy de Vlieger
Contributor
Coaching, voeding en schrijven zijn de passies van Amy. Na 4,5 jaar in de advocatuur te hebben gewerkt besloot zij haar carrière in te ruilen om deze passies te gaan volgen.

Tegenwoordig helpt Amy mensen die twijfels hebben over hun huidige loopbaan. Soms kunnen enkele kleine aanpassingen ervoor zorgen dat mensen weer met plezier naar het werk gaan. Een andere keer is een uitkomst radicaler en is een carrièreswitch de oplossing, of dient de oplossing gezocht te worden in andere aspecten uit iemands leven. Amy helpt mensen door middel van (een combinatie van) loopbaan- en wandelcoaching. Haar kwaliteit ligt in het achterhalen van “de vraag achter de vraag”. Zij gebruikt haar hoogsensitiviteit daarbij als kracht. Daarnaast geeft Amy voedingsadviezen.

Voor Enfait schrijft zij over een van haar passies: ‘voeding’. Je kunt Amy volgen op haar Instagramaccount: @amy.devlieger

kim oostendorp

Kim Oostendorp

Founder of Mindtrainers – Mindfulness Based Cognitive Therapeut – Pedagogisch adviseur – Ouder en kind coach – Ondernemer

Kim is oprichter van Mindtrainers en bedenker van de dierenvriendjes. Na een lange tijd in de kinder-en jeugdpsychiatrie (de Bascule Amsterdam) te hebben gewerkt is ze vanuit haar hart gaan ondernemen, met diepe passie voor het trainen van de mind en zelfbewustwording. Ze gelooft dat meer aandacht voor innerlijke bewustwording en een mindtraining ieder mens evenwichtiger en gelukkiger zal maken. Alles wat zij doet zorgt ervoor dat jong en oud de aandacht voor zichzelf vergroten, belemmerende patronen doorbreken en gaan leven vanuit hun hart.

Voor Enfait schrijft ze over haar leven als ondernemer | therapeut | pedagogisch adviseur | mindtrainer | zelfbewustwording | obstakels en patronen | gedrag en emoties | bewust opvoeden en opgroeien

www.mindtrainers.nl | www.mindtrainersvoorkinderen.nl
Webshop de dierenvriendjes | Instagram @dedierenvriendjes