Hèt E-book voor meer gelukvonkjes in je leven

Een E-book waarmee je meer gelukvonkjes in je leven ervaart? Ja het bestaat, Karin Boerkamp schreef het. Haar innerlijke vuurtje gaat namelijk branden wanneer ze mooie dingen maakt waardoor mensen meer plezier, geluk en ontspanning ervaren. Zo organiseert ze bijvoorbeeld het Joy of Life retreat, maakt ze de Droomverhalen podcast, is ze actief als yogadocent en organiseert ze evenementen.

Onlangs schreef ze dit E-book met een 14-daagse challenge. 14 dagen lang, elke dag een opdracht of liever gezegd cadeautjes, waardoor je meer geluk, rust en plezier in je leven ervaart.

Hoe kwam je op het idee om deze challenge te maken?

 

“Veel van ons zijn druk met de waan van alledag en weten soms niet meer waar ze in een dag een momentje voor zichzelf kunnen creëren. Terwijl plezier en ontspanning juist bijdragen aan een gelukkiger leven. Om van het ene iets meer te willen dan het andere zul je iets moeten veranderen en dat is niet altijd makkelijk. Met dit E-book hoop ik daar verandering in te brengen.”

Karin is zelf ook een bezige bij, toch prioriteert ze rust en plezier in haar agenda. Zo maakt ze in haar pauze een wandelingetje, heeft ze skeelers gekocht om het plezier wat ze als kind hiermee had weer terug te halen en zet ze soms gewoon een kruis in haar agenda om wat spontaans te doen. Ze werkt als freelancer en beseft zich nu des te meer dat ze nu juist haar eigen grenzen moet bewaken. Met de ervaring, inspiratie en kennis die ze om haar heen op doet, heeft ze dit E-book geschreven.

Voor wie is dit E-book een echte nr. 1?

“Voor iedereen die wat meer geluk, rust en plezier kan gebruiken. Je hoeft niet gestrest of overspannen te zijn, want ik denk dat iedereen hier wel wat meer van kan gebruiken. De oefeningen in dit E-book gaan ervoor zorgen dat je meer tijd voor jezelf gaat inbouwen. Het E-book is gemakkelijk toepasbaar op je leven en het kan een groot verschil maken.”

Gelukvonkjes voor Renske

Zelf mocht ik ook aan de slag met de 14-daagse challenge. Ik zette de wekker 15 minuutjes eerder voor wat meer me-time, ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht terwijl ik op de schommel zat en ik had gewoon tijd om te lummelen! Deze challenge maakte ruimte voor een andere manier van leven en zorgde ervoor dat ik uit mijn comfortzone ging. En buiten die comfortzone ligt groei toch ;)?

Tip, doe hem samen met een vriendin, zo kun je elkaar supporten. Ben je benieuwd naar meer van Karin, dan kun je haar volgen op Instagram: @karinboerkamp @simpel.geluk

Spread the joy!