Zo word je boos volgens je sterrenbeeld part 2

Iedereen wordt wel eens boos. Maar we worden allemaal ‘anders’ boos. Je sterrenbeeld heeft namelijk ook invloed op je woedeaanvallen. Soms is het opgekropte woede of het is boosheid die plots op komt zetten als iemand een gemene opmerking maakt. Of nog erger: je hond heeft je peperdure Chanel tas te pakken. Hoe dan ook, de manier van boos zijn staat in je sterren geschreven.

Weegschaal
Weegschalen bewaren de lieve vrede en vermijden moeilijke situaties ten koste wat het kost. Ze houden van balans en boosheid past niet in hun ideale levensstijl. Conflicten vermijden ze liever, zelfs als ze ergens écht mee zitten. Ze zijn gevoelig en kroppen regelmatig dingen op waardoor deze op een later moment opeens weer boven komen drijven. Vandaar dat er wel eens oude koeien uit de sloot komen. De weegschaal geloofd in gerechtigheid en zal je hoogstwaarschijnlijk een tweede kans geven als je het echt verpest hebt.

Schorpioen
Je ziet het meteen als een schorpioen kwaad is, je hoeft alleen maar naar zijn of haar lichaamstaal te kijken. Ze zullen niet zeggen dat ze boos zijn, maar als blikken konden doden… je wilt ze niet tegen je hebben. Want o wee: schorpioenen houden van wraak. Wanneer ze niks zeggen zijn ze vast een plan aan het smeden om jou terug te pakken. Pas maar op! Als je het goed wilt maken is het van belang dat je ze tijd en ruimte geeft, push ze vooral niet. Dit maakt de situatie alleen nog maar erger!

Boogschutter
Worden sarcastisch als je het slecht met ze voor hebt. Ze tolereren geen leugens en achterbakse streken en als de bom barst moet je wegwezen. Boogschutters hebben een kort lontje en zijn erg vurig als ze ruzie maken. Daarom is het belangrijk om ze genoeg ruimte te geven zodat ze kunnen afkoelen en geloof ons: dat is nodig.

Steenbok
Is weer zo’n type die de lieve vrede bewaard. Steenbokken vinden het zonde om energie te verspillen aan negativiteit. Als ze boos worden kun je maar beter VER uit de buurt blijven. Je merkt het meteen als ze boos zijn, want opeens komt alle woede en frustratie die ze maanden opgekropt hebben eruit. Als dit gebeurt krijg je een hoop ellende over je heen. Ze schreeuwen en maken een scène terwijl ze onvrede uiten. Gelukkig duurt dit nooit lang want ze staan liever niet in de spotlight.

Waterman
De waterman houdt van een goede discussie en provoceert er op los. Zelfs als ze geen goede argumenten hebben proberen ze hun gelijk te halen. Een ruziënde waterman zal nóóit schreeuwen of agressief gedrag vertonen, voordat het zover is nemen ze de benen. Ze tonen niet graag hun emoties en geven het ook niet toe als ze fouten maken.

Vissen
De emoties van een vis zitten diep, daarom worden ze soms boos om niets. Ze zijn zelf de enige die weten wat er écht dwars zit want ze delen gevoelens niet zo graag. Discussies gaan ze liever uit de weg. Als ze écht pissig zijn zoeken ze de stilte op en als ze alleen zijn, dan gaan ze me een partijtje tekeer. Ze huilen, schreeuwen en gooien met spullen om zichzelf van de opgekropte woede te verlossen. Muziek is ook een uitlaatklep. Als ze iets niet zint kan het zijn dat ze jaren later nog steeds een wrok koesteren.

Lees ook: Heb jij een kreeft aan de haak geslagen? TRUE LOVE!