WOW Tinder stuurt dit koppel op eerste date naar Hawaii!

Huh, sinds wanneer stuurt Tinder mensen op date?! Wij hebben inmiddels een muis duim door al het swipen, maar een gratis reisje ho maar. Benieuwd hoe het dit koppel is gelukt? Lees dan nu snel verder!

We stellen je even voor, dit zijn Josh (22) en Michelle (21). Beide vrijgezel en semi-actief op Tinder. In 2015 swipte Josh en Michelle elkaar naar rechts. En net als zoals het bij de meeste mensen gaat, kwam het gesprek niet heel erg op gang. Dat het nu drie jaar later nog steeds gaande is, had niemand kunnen voorstellen.

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-32

Het sprookje begon op 20 september 2015, toen Josh een hartje op zijn beeldscherm zag verschijnen. Een match! En wel met de knappe Michelle. Dezelfde dag nog stuurde Josh een berichtje naar Michelle. Die hier vervolgens twee maanden later als volgt op reageerde; “Hey, sorry mijn batterij was leeg”. Dit werd het begin van een drie jaar durende grap.

De twee sturen elkaar om de zoveel maanden een reactie, met de grappigste excuses. Het verbaast de twee dat het nu al zo lang gaande is. Ze hadden beide wel verwacht dat een van de twee er op een gegeven moment wel klaar mee zou zijn. Dat het zo’n “succes” zou zijn, hadden ze in ieder geval niet verwacht.

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-36

Toen Josh een screenshot maakte van de gesprekken, ging zijn Tinder match al snel Viral. Het bericht werd duizenden keren gedeeld en geliked en ook voor Tinder bleef het bericht niet onopgemerkt. Tinder besloot hier slim op in te spelen en heeft de twee het aanbod te geven om hun eerste date te verzorgen op een plek naar keuze. Niemand zal zich afvragen waarom de twee voor Hawaii hebben gekozen…

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-24

Wanneer de date plaats zal vinden is nog niet bekend, maar we zijn er bijna wel zeker van dat het alleen maar een groot succes kan worden.

Bron: 
BoredPanda

Lees ook: Dus je hebt gewoon een hoger libido dan hij, wat nu?