Daar is-ie: Datingapp voor vegans en vegetariërs

Het blijft iets wonderlijks, die online datingwereld. Ondanks dat ik al ja-ren niet meer op de markt aan het ronddartelen ben, vind ik het maar wát leuk om met single vriendinnetjes de vleeskeuring uit te voeren. Met een knipoog inzoomend op die ‘vleeskeuring’: vanaf nu is er een speciale datingapp voor vegetariërs en vegans. Want ja, liefde gaat door de maag, en over die voedingslifestyle kan je het beste maar zo like-minded mogelijk zijn!

Datingapp Veganific 

Eerlijk is eerlijk. M’n eerste gedachte was: is een datingapp voor vegans en vegetariërs echt nodig? Maar hé, waarom ook niet! Voeding maakt namelijk zo’n groot deel uit van ons leven, laat staan als smulpaap je middlename is. En het zegt ook nog eens zo veel over je als persoon. Dus beter dat je qua voedingspatroon en -overtuigingen min of meer in elkaars vaarwater zit. Hoe langer het eisenpakket des te succesvoller de match? Wie weet!

Niet zo vreemd dat deze app, van Nederlandse makelij trouwens, nu in ons land is gelanceerd. De drie appmakers achter Veganific spelen namelijk slim in op de toenemende food trend van vegetarisme en veganisme. Een tendens die nauw samenhangt met het groeiende bewustzijn rondom de zorg voor moeder aarde. Naar verwachting gaat het aantal natuurbewuste lekkerbekken de komende jaren alleen maar toenemen. Dus des te groter je ‘pakkans’ in Veganific.

Download de app voordat-ie storm gaat lopen. Ben je één van de eerste 5000 daters in de dop, dan mag je de komende drie maanden gratis van de datingapp gebruikmaken. ‘Being vega(n) together is more fun than alone!’

 

Photo credit header foto: Veganific