Welke vakantiebestemming past bij jou? Doe nu de test!

Help! Het vakantieseizoen staat voor de deur en je hebt nog steeds geen idee waar je naar toe moet gaan. Geen stress, met deze vakantiebestemming test weet je precies wat jouw vakantiebestemming voor 2017 wordt!

Vraag 1: Hoe vaak per jaar ga jij het liefste op vakantie?

A 365 dagen per jaar?! #nooitmeernaarhuis
B Ik zou wel vaker willen, maar mijn werk laat me meestal niet langer dan 2 weken achter elkaar gaan…
C Het is dat ik vakantiedagen op moet nemen, maar liever blijf ik gewoon werken.
D Een keer per jaar ga ik 2 maanden aaneengesloten op reis. Daar kijk ik dan ook het hele jaar naar uit!

Vraag 2: Wat is het aller belangrijkste ingrediënt wat jouw vakantie moet bevatten?

A. Avontuur. Het liefste ga ik altijd voor het onbekende en ik plan dus ook niet zoveel.
B. De ultieme chill factor! Na al dat harde werken ben ik wel even toe aan een paar weken relaxen.
C. Internet?
D. Een goede mix van avontuur, chillen en party!

Vraag 3: Wat zit er standaard in jouw koffer?

A. Zo min mogelijk. Hoe mee ik meeneem, hoe zwaarder mijn rugzak.
B. Een goed boek. Even heerlijk wegdromen met Mr. Grey aan het zwembad, hmm…
C. Mijn power-bank, dan weet ik zeker dat ik altijd bereikbaar ben.
D. Een camera. Om alle mooie momenten van mijn reis vast te kunnen leggen

Vraag 4: Wat is je lievelingseten?

A. Ik ben niet zo moeilijk, als je honger hebt dan eet je alles wel.
B. Zo’n smoothiebowl is wel echt mijn nieuwe obsessie…
C. Gewoon iets makkelijks, veel tijd om te koken heb ik niet.
D. Met reizen kom je alles wel tegen, maar rijst is altijd goed.

Vraag 5: Kies je ultieme vakantiesong

A. Lion King – Hakuna Matata
B. Joao Gilberto – ‘S Wonderful
C. Rihanna – Work
D. Xavier Rudd – Spirit Rudd

Resultaten:

Meeste A: Lekkere avonturier die je er bent! Jij zit nu waarschijnlijk al je volgende ticket boeken en hebt deze test alleen maar gedaan om inspiratie op te doen, maar volgens mij gaat jouw volgende reis naar on-ondekt Afrika! Lees de travel guide van Lieke over haar avonturen in Kwazulu – Natal.

Meeste B: Vrouw, jij bent duidelijk toe aan een dosis Bali. Het is wel even vliegen, maar dan heb je ook wat. Het eten is er fantastische (smoothie bowls op elke hoek van de straat, vegan, glutenvrij, rijst, pasta, noem het maar op!), het weer is er heerlijk (zeker nu!), de sfeer ultiem en oh je kunt er ook nog heerlijk shoppen. Benieuwd naar de hotspots? Wij hebben alvast de mooiste plekken van Ubud voor je op een rijtje gezet…

Meeste C: Het wordt tijd om werk eens los te laten. Nu begrijpen wij dat je dat liever niet doet, dus hebben we de beste oplossing; een nano vakantie! Die duurt namelijk maar twee nachtjes (ben je lekker snel weer aan het werk) en is mega leuk. Niet overtuigd? Na het lezen van onze laatste review, weet ik zeker dat je een weekende vrij gaat maken…

Meeste D: Als je de kans krijgt om een paar maanden te gaan reizen, dan wil je natuurlijk niet naar een super toeristische plek. Daarom raden wij jou aan om naar Sri Lanka te gaan! Met twee maanden heb je precies mooi de tijd om heel het land te verkennen. Wij hebben alvast de Basics voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet hoe je je moet voorbereiden op dit fantastische land.

Lees ook: Zo reis je met een fulltime baan toch de wereld over