Travel goals; met 1.5 been de wereld over reizen

Wij hebben een nieuwe topper gevonden; Devon Gallagher. Waar de meeste mensen met twee benen niet altijd het lef hebben om te reizen, gaat Devon de wereld over met 1.5 been. En hoe! Zoveel humor en positiviteit, daar kunnen wij nog wat van leren. 

De Amerikaanse Devon is niet het type dat zich uit het veld laat slaan als het leven soms even moeilijk is. Al vanaf jonge leeftijd heeft ze gemerkt dat humor je veel verder brengt in het leven. Je zou dus nooit aan haar hebben gemerkt dat er iets aan haar ontbreekt. Devon mist namelijk haar halve rechter been!

Op haar vierde verloor Devon de helft van haar been en dat is in het begin echt niet makkelijk geweest. Kinderen kunnen ontzettend gemeen zijn en dat bleek wel toen ze haar op school begonnen te pesten. Maar daar had Devon al snel genoeg van. Ze kwam er achter dat door zelf grapjes te maken over haar been, anderen het niet meer voor haar konden doen.

Een kijkje op haar Instagram levert al hilarische kiekjes op. Het is duidelijk dat Devon haar – halve been niet in de weg laat zitten. Ze gaat gewoon surfen, skiën, bungy jumpen en nu zelfs op wereldreis. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Lees ook: Last van hooikoorts? Gin-tonic verlost je