Lekkerbekken kunnen hun buik vol eten op het Foodfestival in Amsterdam

Nog niks op de planning voor aankomend weekend? Dan moet je je richting het Foodfestival in de Europahal begeven. In de Europahal van het RAI complex in Amsterdam kun je lekkers proeven bij eindeloos veel foodtrucks en pop-up restaurants.

foodtruck

Zit je liever thuis? Zo bouw je het perfecte kaasplateau op

Het nieuwe indoor food event is perfect om de dag door te brengen met dit gure en koude weer! Er is genoeg te eten en te drinken (wij gingen voor de lamshotdog en boekweitpannenkoek met truffel) – hoe kan het ook anders met zeventig foodtrucks en pop-up restaurants- voor iedereen. Van fingerfood tot slow food , aan iedereen is gedacht. Natuurlijk is er ook muziek en de entree is gratis! Kijk, daar wil je bij zijn.

De sfeer
Ik weet niet of u ooit weleens in de Europahal bent geweest, maar deze is groot. Heel groot. Natuurlijk wordt het met zeventig foodtrucks snel gevuld, maar je weet nooit wat je kunt verwachten. Het was druk! Gezellig druk. Iedereen struinde van truck naar truck terwijl er werd genipt aan een glas prik of gezonde smoothie (voor ieder wat wils). Heel fijn: er is genoeg plek om te zitten en eenmaal voldaan kun je best eens denken: laten we morgen weer gaan.

programma