Bij het serene Café Celia vlieg je door je to do’s heen

Thuiswerken is fijn. Op kantoor tikken is gezellig. Maar als je écht even een change of scenery wilt, dan kom je uit bij het beeldschone Café Celia. Dat is werken én lekker eten, drinken en keuvelen (als je zin hebt) onder één dak. En dat ‘welkom in de oase van rust’-dak staat nog geen 3 minuten lopen van Amsterdam Centraal af in ’t bloedjemooie hotel Kimpton de Witt. D’r op uit!

Goed toeven bij Café Celia

Het is waar dat we de krenten uit de pap halen als het gaat om het buiten de deur werken (en niet alleen als het om ’t werk gaat, when you know you know). Ondergetekende is nou eenmaal van het soort dat niet overal de laptop kan openklappen. Althans, kan wel, maar de spanningsboog is zeer (zeer!) kort als er veel reuring is. En tegelijkertijd mag er dus wel genoeg te zien en beleven zijn. Da’s een lastig pakket horen we je denken, en dat dachten we dus ook, maar lieve mensen ze zijn er hoor.

Café Celia Amsterdam - Kimpton de Witt

Café Celia is de naam en die naam mag je gelijk onthouden voor de eerste de beste keer dat je in A’dam een plekje zoekt waar je de hele dag je ding kunt doen. Het liefst ongedwongen, met een fijne vibe, net als thuis een melodietje op de achtergrond en – als het even kan en het niet teveel gevraagd is – met genoeg aandacht voor de innerlijke mens, vraag je? U vraagt, wij draaien. Nou ja, Café Celia dus. Een plek waar ze het je graag naar de zin maken.

Café Celia Amsterdam - Kimpton de Witt‘Great coffee and coworking’

Wa mag da kosten? Helemaal niks! Bij Café Celia vragen ze geen fee. Gewoon lekker een plekje aan een lage of hoge tafel, relaxte fauteuil of knappe kruk uitzoeken en de to do’s in een mum van tijd afvinken, dat is alles. Alhoewel, te snel door je to do’s heen zijn, wil je ook niet, want het leven is goed bij Celia. En omdat al dat hoofdwerk hongerig maakt, kun je tout le jour gezonde sapjes van The Juice Brothers bestellen, verse cappuccino (links- of rechtsgedraaide… geintje het is zeker niet alleen de havermelkelite die de weg naar Café Celia weet te vinden) drinken en lunchen als koning(in).

Café Celia Amsterdam - Kimpton de Witt

En als je niet op een grammetje meer of minder suiker let of toe bent aan snelle suikers, bestel dan zeker hun vegan cinnamon bun. Eén bonk liefde voor dit zoetwaar. Het is dat we niet meer om de hoek wonen – wat in dit scenario misschien maar beter is -, maar anders werd er meerdere keren per week zonder pardon een ommetje voor dit wonder gemaakt. Snel weer!

Café Celia vind je aan de Nieuwezijdse Voorburgwal 5 te Amsterdam (best te bereiken via de hoofdingang van Kimpton de Witt).