Opzoek naar pareltjes onder de bruidsjurken? Wij hebben ze!

Het trouwseizoen begint al snel en de late bruidjes die in het najaar trouwen moeten nu in een korte tijd een jurk aan de haak slaan. Dit is misschien wel de aller moeilijkste shopsessie van je leven. Daarom hebben wij voor jou de mooiste jurken die een tikkeltje specialer zijn, op een rijtje gezet. 

Crystal Design
Een bruids- en avondjurken merk uit Oekraïne.
Helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel in Duitsland.
Je moet er even voor rijden, maar dan heb je wel wat.

Schermafbeelding 2017-04-13 om 18.20.38

Crystal Design – Alison

Berta Bridal

Onze favoriet! Berta Balilti is een Israëlische ontwerpster, maar gelukkig vinden we haar prachtige ontwerpen in meer dan 70 internationale winkels. Zo ook in Nederland! Je moet er wel even voor sparen, want het prijskaartje van de jurken ligt tussen de €8500 – €14.500. Maar dan heb je ook wat!

0O7A2915

Berta Bridal – 17-107

Galia Lahav

Prachtige bohemian jurken om bij weg te dromen! Galia Lahav is een ontwerpster uit (wederom) Israel. Haar studio bevindt zich midden in Tel Aviv, waar 100 specialisten werken aan de custom made bruidsjurken. De prijs van de jurken liggen tussen de €7000 – €16.000 en ze zijn in Nederland te koop!

GALA_805_Side-1024x683

Gala by Galia Lahav – 805 Collection no.3

Grace Loves Lace

Een Australisch merk, maar laat je hierdoor niet afschrikken. De prijzen zijn namelijk ontzettend betaalbaar! De onderstaande jurk kost bijvoorbeeld “maar” €1370,-, wat een schrijntje is vergeleken bij een aantal andere jurken in deze lijst… Nog beter nieuws is dat ze deze week hun eerste showroom in Europa openen. Londen heeft de eer om 18 april z’n deuren te openen voor de stijl bewuste bruid. En gezien je voor nog geen €50,- heen en weer naar Londen vliegt, is dat de moeite dan ook zeker waard!

Grace-Loves-Lace-Lily-Silk-3-1067x1600

Grace Loves Lace – Lily

Immaclé

De jurken van Immaclé zijn kleine liefdesverhaaltjes op zich. De romantische en speelse jurken, doen je al snel denken aan een mooie buiten bruiloft met veel bloemen en groen. De Spaanse ontwerpster heeft haar atelier in Barcelona gevestigd en prijzen liggen tussen de €3500 – €4500.

Immacle-Barcelona-Wedding-Dress-Collection-2017-weddingsonline-1

Immaclé

Odylyne The Ceremony 

Stephanie White, een ontwerpster uit LA, heeft als doel om free-spirited jurken te ontwerpen vol diepe emoties, sensualiteit en de schoonheid van het leven en de kunst. Dat is ook wel te zien aan haar creaties, want de jurken zijn stuk voor stuk prachtig! Gelukkig hoef je niet helemaal naar LA te vliegen om de jurken te passen (mag wel natuurlijk), want bruidswinkel Wild At Heart Bridal in Nijmegen heeft de collectie ook gewoon hangen. Wild At Heart Bridal heeft trouwens nog veel meer prachtige (betaalbare) jurken, mocht je in de buurt zijn! Kostenplaatje: tussen de €2600 – €6000,-.

DELFINA

Odylyne The Ceremony – DELFINA

Lees ook: 8 dingen die niemand je vertelt over het plannen van je bruiloft

.