In deze Valentijnsdag items vieren we de liefde

Over een paar dagen is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. En als je een date gepland hebt, wil je er natuurlijk mooi uitzien. Nog geen idee welke outfit je uit de kast gaat trekken? Show some love! Deze verschillende items zijn perfect voor Valentijnsdag en liegen er niet om.

Love Hoodie
Liefde is een blijvende herinnering. Een warm gevoel. En waarin kun je dat warme gevoel nu beter ervaren dan in een zachte oversized trui. De ‘Love Hoodie’ van Patrizia Pepe is zo’n trui. Speciaal voor Valentijn is de limited edition sweater ‘Love Hoodie’ ontworpen. Het is een ode aan de liefde in de breedste, diepste en meest inclusieve zin van het woord. De sweater is ontstaan omdat er in de jaren tachtig een vonk oversloeg tussen de oprichters van het merk: Patrizia Bambi en Claudio Orrea. Deze vonk betekende ook het begin van het Patrizia Pepe tijdperk. Zo zie je maar dat er mooie dingen ontstaan uit de naam der liefde.
love hoodie
€168 via Patrizia Pepe

Rode blouse
Met deze opvallende blouse van Stine Goya maak je zéker een statement. De blouse met ballonmouwen, een koordje in de taille en een rok-effect is niet voor grijze muizen.
stine goya
€300 via Stine Goya

Jurk met hartjes print
Helemaal in love maar durf je het niet zo goed te zeggen? Trek deze jurk uit de kast en jouw look spreekt voor zich! Deze jurk van Free Bird met een all-over hartjes patroon is perfect voor Valentijnsdag!
Freebird
€99 Free Bird

All over print jurk
Keep it wild. Deze elegante jurk van Munthe heeft het allemaal: een glitter, een print en de kleur rood.
Schermafbeelding 2020-02-12 om 08.59.39
€359 via Munthe