Ook altijd willen stralen met je wimpers? Dat kan nu!

Stel je voor dat je wimpers licht zouden geven. Dan zou je letterlijk stralen! Geloof je ons als wij je vertellen dat dit binnenkort werkelijkheid zal zijn? LED nep-wimpers komen er aan en dit is wat ze kunnen:

Elke dame met klein wimpers kent de pijn. Onze oogjes vallen maar weg in een zee van gezicht en sexy knipperen met onze ogen is net als high fiven met een vuurvlieg; het valt niemand op.

giphy-31

Nu zijn er tegenwoordig hele mooie en goede nep wimpers te verkrijgen en vergeet de wimper extensions niet! Maar toch hebben wij altijd het gevoel gehad alsof er iets mist… Net even dat extra beetje sparkleLucky us, want designer Tien Pham is de ontwerper van de LED nep-wimpers F.Lashes.

Klinkt gevaarlijk? Nee hoor, helemaal niet. Je plaatst de wimpers net als elke andere nep-wimper en met dezelfde lijm. Aan de achterkant van je hoofd, bevestig je de powerknop welke je dus zelf op elk moment kunt bedienen. De lampjes zitten met iniemienie kleine draadjes vast aan de powerknop en lopen vrijwel onzichtbaar langs je oog.

led-interactive-eyelashes-f-lashes-7

Volgens Tien merk je hier trouwens niets van, evenmin merk je niets van het licht. Veel mensen waren bang dat je er blind van zou raken, maar volgens de ontwerper heeft hij zelfs geen idee wanneer de lampjes aan- of uit zouden staan.

De wimpers zijn helaas nog niet verkrijgbaar, maar vanaf midden juli wordt er een kickstart project gelanceerd waarbij je jouw wimpers alvast kunt pre-orderen. Zien we jou de volgende keer met sparkles in you eyes?!

Meer info:
Facebook

Lees ook: Dit wil je weten; is Shellac slecht voor je nagels?