Rosé deodorant bestaat. Yeey of neej?!

Rosé is het antwoord op de meest moeilijke vraagstukken van het leven. Of het nu gaat over een complexe situatie op werk of een vakantie dilemma. Een glas rosé lost alles op. Niet gek dat de ene na de andere rosé trend als paddestoelen uit de grond schieten. 

Rosé deodorant, het bestaat! Het liefste stoppen we zoveel mogelijk rosé in onze mond. Van rosé ijs tot rosé cocktails. Maar vanaf nu kan je ook je oksels verwennen met je lievelingsdrankje. Voor alle rosé fans is dit een ideale uitkomst. Scheelt weer van die kleverige oksels…

Het merk Native springt in op de trend en heeft een heuse Special Edition deodorant lijn opgezet. De Brunch Scents set (letterlijk vertaald; brunch geuren) bestaat uit een rosé, sangria en mimosa geur en is niet aan te slepen! Blijkbaar zijn er dus genoeg vrouwen die ook hun oksels willen verwennen met een ‘splash’ rosé.

Fijn weetje; de deo’s van Native zijn vrij van parabenen en aluminium en bezitten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Ook geen zin om je fles rosé onder je oksels te smeren? Houd de website van Native in de gaten om je eigen deo te bestellen.

giphy-40

Lees ook: OMG de hemel bestaat; een wijn pretpark!