Lust voor het oog: 3 x de meest sexy mannen van Netflix

Mijn papa en ik hebben een traditie van samen televisie kijken. Hij was een early adapter van series en verslond Hill Street Blues, Cheers en Are u Being Served. Samen lachten we om Mrs. Bouquet. En hij mocht met mij mee kijken naar GTST. Later werden dat Engelse crimis en nog later was daar ineens Jack Bauer. Op DVD! En het binge hek was van dam, regelmatig ging ik te laat slapen omdat ik er toch nog ééntje wilde kijken.

De jaren daarna was het nog steeds mijn papa die zorgde dat ik bij bleef qua series. Toen ik zwanger was en Fitz lang op liet zich wachten, heeft mijn vader een harde schijf volgegooid met leuke series zodat ik mij niet verveelde en mij volledig in mijn nestel cocoon kon verliezen. Dank daarvoor lieve papa! Nu is er Netflix en is er altijd wat te zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tegenwoordig het binge kijken aardig onder controle heb, behalve als het echt heel spannend is, ben ik meestal tevreden met één aflevering per avond.

Ik denk dat House of Cards, Homeland, Suits en Mad Men mijn favoriete series zijn. Ik ben op aanraden van een vriendin net begonnen met Sons of Anarchy. Zij tipte mij dat de hoofdrolspeler van deze serie niet te versmaden is. En dat zette mij aan het denken voor onderstaand lijstje: de drie knapste gasten van Netflix (althans naar mijn bescheiden mening).

harvey macht Harvey
Heel, heel, heel ver bovenaan staat deze man. Deze advocaat heeft het allemaal: humor, intelligentie, succes en hij is natuurlijk uitermate sexy. Hij zegt waar het op staat en heeft meestal gelijk. En dn die ondeugende lach….In mijn omgeving zag ik een paar jaar geleden opvallend veel mannen met een Harvey kapsel. Iedereen wil wel een stukje hem zijn, denk ik.

jax Jax
Ok, een beetje een puppy. Maar ik smelt toch wel elke keer als ie z’n helm afzet. En ik hou wel van een man met tattoos. En hij heeft een goed hart, laten we dat niet vergeten.

don draper Don
Stil en bedachtzaam, maar ik kan mij qua creativiteit wel in Don vinden. Ik zou het niet erg vinden om z’n kantoor binnen te stappen, de deur te sluiten en z’n bureau met zo’n veeg schoon te maken. Je weet wel wat er dan volgt. Maar goed Don. Hij is natuurlijk een beetje stout en egoïstisch en god wat drinkt en rookt ie veel. Oh ja en ik vind, ook al is ie niet vaak thuis, dat ie een goede vader is. Ook belangrijk.

En wat dacht je dan van de drie meest sexy mannen uit Penoza. Zwijmel…