5 x sieradenmerken van eigen bodem

Oké, ik draag niet veel sieraden, maar ik ga bijna nooit kaal de deur uit zonder. Voor mij zijn sieraden de ultieme outfit afmaker. Elk jaar vraag ik voor mijn verjaardag een sieraad, zij herinneren mij aan mijlpalen en mooie momenten uit mijn leven. De afgelopen jaren zijn er veel vrouwelijke sieradenontwerpsters van eigen bodem bij gekomen. YEAHHH! Goed bezig vrouwen. Dit zijn mijn favorieten!

aeva
1. ÆVA
Anne Eva is nu zo’n anderhalf jaar bezig. Wat begon is als hobby is uitgelopen op een serieuze business. Anne Eva haalt haar inspiratie uit dagelijkse dingen en werkt heel erg op haar gevoel. Ze ziet haar sieraden als een verlenging van je persoonlijkheid en wil je graag mooier maken.

mimi et toi
2. Mimi et Toi
Mimi zette haar label 7 jaar geleden op, inmiddels liggen haar sieraden bij boetiekjes door heel Europa. Mimi en ik delen een voorliefde voor hartjes en sterretjes. Haar collectie is tijdloos. Ik draag kettingen van een paar jaar geleden nog steeds met veel plezier. Mimi haalt haar inspiratie uit reizen en haar geliefdes.

MvdT
3. MvdT
Als ik Marlous spreek is ze net terug uit Bali. Daar heeft ze haar nieuwste collectie Sophisticated Muse ontworpen. De meesten sieraden uit deze collectie zijn echte statement pieces: puur en chique. Marlous leeft momenteel haar droom en hoopt andere vrouwen te inspireren dit ook te doen.

femmes des fleurs
4. Femme des Fleurs
Dit merk is anders dan anders. Alle items zijn geïnspireerd op een native, bohemian, rock ’n roll lifestyle. En dat zie je. Alle producten worden met liefde en passie gemaakt. Van veel sieraden is maar 1 exemplaar gemaakt, zo blijf je, volgens Femme des Fleurs, een unieke vrije ziel.

minitials
5. Minitials
Tja, als we het over momenten koesteren hebben…dan is een gouden letter van je kleine aap om je nek wel heel kostbaar. Het voelt fijn om je geliefdes dichtbij je te dragen. Marloes en Marshia zijn samen eigenaars van Minitials en hebben de mooie slogan: live life to the fullest! Een sieraad van Minitials vereist wat spaarwerk, maar hey: dan heb je wel ECHT wat!

Lees ook over deze 3 ethisch verantwoorde modemerken!