5x een paasbrunch buiten de deur
Wat is lekker voor een paasbrunch? De redactie van Enfait weet dat wel en houdt van tradities. Pasen mag daarom zeker niet ontbreken. Of je nu thuis uitpakt met je beste servies, een mooi gedekte tafel en zelfgemaakte gerechten of ergens buiten de deur een paasbrunch eet en misschien wel een hotel boekt, het moet gevierd.
Van een high-end paasbrunch tot een Italiaans feest, dit zijn plekken waar het genieten is komend weekend.
3x een beste paasbrunch
Dit lijstje is kort maar krachtig, want het is niet de bedoelingen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als je toch al naar eieren moet zoeken.
Blossoming brunch bij Nela
Op eerste Paasdag, zondag 31 maart serveert restaurant Nela in Amsterdam de Blosssoming Brunch. Het paasbrunchmenu neemt je mee op een culinaire reis vol voortreffelijke smaken en heerlijke verrassingen. Denk hierbij aan een selectie van tien gerechten die variëren van foreltartaar met zeewierkrokant en gekonfijte eigeel tot en met op het vuur bereide snijbiet met zonnebloempitten en geitenboter. Het paasmenu bevat natuurlijk ook een gerecht met geroosterd lamsvlees en Patisserie Chef Deepti Shevalkar verzorgt een prachtig paasdessert in de vorm van een ‘Gouden Paasei’. Dit culinaire hoogstandje wil je niet missen.
Prijs Blossoming Brunch € 79 p.p.
Datum: zondag 31 maart
Tijd: 12.30 uur – 16.00 uur
Parc Broekhuizen
Het landgoed Parc Broekhuizen, met sprookjesachtige sfeer, is bij uitstek een fijne plek om uitgebreid Pasen te vieren. Bij Bistro Lof hebben ze een zalige paasbrunch en bij Michelin sterren restaurant Voltaire serveren ze het normale menu. Oh en je kan er ook logeren. En in de natuur rondom het landgoed de paaseieren verstoppen.
Easter at the Parc arrangement
Van 29 maart t/m 1 april
De prijs voor dit arrangement start vanaf €725 voor twee personen in Restaurant Voltaire* en vanaf €575 voor twee personen in Bistro LOF
Tozi Amsterdam
Een paasdiner in Italiaanse sferen nuttig je bij Tozi in Amsterdam. geniet je hier van een aantal spannende nieuwe creaties, waaronder het gloednieuwe *lamsgerecht ‘scottadito’ met papa al Pomodoro. Het malse, sappige lamsvlees en de rijke, pittige smaken van de pappa al pomodoro nemen je mee naar een warme lenteavond aan de Middellandse Zee.
Vergeet ook zeker de speciale Paascocktail niet! Voor, tijdens of na je diner kun je genieten van deze unieke twist op de klassieke Moscow Mule. Deze verfrissende mix van mandarijn-Napoleon-likeur, rozemarijn, steranijs, sinaasappel-geïnfuseerde suikersiroop, limoensap en ginger beer, die perfect past bij de smaken van het seizoen is alleen met pasen verkrijgbaar.
Paasbrunch Tozi
Van 17.30 tot 23.00 uur
Paasbrunchbuffet in Hotel Okura Amsterdam
Verwacht een fors aanbod culinaire creaties samengesteld door ons getalenteerde team van koks. Begin met een aperitief en ga verder met een heerlijke reeks gerechten, zoals Nederlands lentelam of kabeljauw gemarineerd in een misosaus met verse yuzu. Onze Executive Chef, Michel Westerman, zal een onvergetelijk Paasbuffet samenstellen, waarbij elk gerecht op zichzelf een viering is. Uiteraard met zoet toe. Want de ambachtelijke desserts gemaakt door Executive Pastry Chef Iiro Heinila zijn tongstrelend lekker. Ook is er live-muziek en speciaal om de kinderen te verrassen, komt de paashaas langs.
Prijs paasbrunchbuffet € 155 p.p.
Datum: zondag 31 maart
Tijd: vanaf 12.00 (wel reserveren)
Easter Brunch Château Style
Geniet van een buitengewone paasbrunch in de sfeervolle mergelgrotten van Château Neercanne. Een uitgebreid vijfgangenmenu, geserveerd met aperitief en wijnarrangementen. Tijdens eerste en tweede paasdag beleef je jouw tradities in een unieke omgeving en wordt je volledig in de watten gelegd.
Prijs Easter Brunch €125 per persoon
Datum: Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024
Aanvang tussen 12:30 – 13:00
Hier vind je nog meer plekken in Nederland om iets te vieren.