3 x wegdromen bij strandfoto’s aan de muur

Het is een trend bij kunstliefhebbers, en ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen: strandfoto’s. De mooiste platen haal je gewoon in huis, en ze zijn breathtaking. Zeker nu de zomermaanden nat en grijs zijn, wordt het tijd om wat weg te dromen. Vooral deze fotografen leveren puik werk!

strand
beach

Claudia chloe
Claudia Chloe
Of eigenlijk Chloe Masco gebruikt fotografie om te laten zien hoe mooi de meest simpele dingen zijn. Ze reist veel en voor een onvergetelijke reis is niet veel nodig. Opgegroeid in Jersey Shore was ze al vroeg regelmatig op het strand te vinden. Niet gek dat ze nu op Etsy haar indrukwekkende stranden verkoopt.

danielle cross
danielle cross
danielle cross
Danielle Cross
Komt uit Australie en heeft zich laatst verdiept in fotografie. Dat doet ze niet onverdienstelijk want wat wij zien is prachtig.
Haar werk koop je hier.

salty wings
salty wings
Salty Wings
Salty Wings is in het leven geroepen door de twee strandliefhebbers Jampal Williamson en Michael Goetze die drones gebruiken om de mooiste stranden in West-Australie te fotograferen. Schitterende blauw tinten in de mix met jade groen zijn veel voorkomende kleuren op de levendige foto’s. Op Instagram zijn de twee vrienden ook actief en populair – snappen wij – dus volg ze snel @Salty Wings.

Lees ook: De wetenschap spreekt, een week vakantie is niet genoeg!