10 Nieuwe Hotspots in Amsterdam 2016

Amsterdam is continu in beweging en iedere week opent er wel ergens in de stad een nieuw restaurant of hotel zijn deuren. Bij deze 10 favoriete, nieuwe hotspots, die zeker een bezoek waard zijn! Enjoy!♥
Jansz
1. Jansz.
De opening van restaurant Jansz, in het prachtige Pulitzer Hotel, was een culinair hoogtepunt begin dit jaar. Naast het verrukkelijke eten, is ook de inrichting een lust voor het oog. Doe jezelf een plezier en probeer de goddelijk lekkere chocoladecake met gezouten caramelsaus…
Jansz, Reestraat 8, Amsterdam
Yay
2. Yay Health Store & More
Bij deze healthy hotspot in de Pijp kun je terecht voor yogalessen en puur eten in het raw food café. De gerechten worden niet bewerkt, gekookt of te heet gebakken, zodat alle voedingstoffen bewaard blijven. Daarnaast is er ook nog een Health Store, waar producten met een verhaal worden verkocht. Bijzondere plek.
Yay Health Store & More, Albert Cuypstraat 101-103, Amsterdam

Lees ook: het interview met Kelly, de oprichtster van YAY Health Store & More.

Ijsmanschap
3. IJsmanschap
De eerste Popsiclebar in Nederland! Kies een smaak, zoals bijvoorbeeld ‘Champagne-Framboos’ en kies daar een topping bij, zoals witte chocolade! Yummmm! Er zijn ook lactosevrije en suikervrije popsicles te krijgen! Laat de zomer maar beginnen!
IJsmanschap, Van Spilbergenstraat 2, Amsterdam

Gallery
4. Gallery 3
Echt ALLES wat ik hier tot nu toe heb gegeten, en dat is best wel wat inmiddels, is heerlijk! Het is een fijne plek voor een Latte & Laptop sessie. Daarnaast zijn er lekkere ontbijtopties, zoals de innovatieve French Toast, maar probeer ook, later op de dag, de Aziatische viskoekjes met koriander en citroengras! Ieder gerecht wordt met liefde & creativiteit voor je bereid.
Gallery 3, Bilderdijkstraat 175, Amsterdam
hangar
5. Hangar
Deze nagebouwde hangar, in Amsterdam-Noord, is bijzonder warm ingericht en heeft een unieke sfeer door de industriële setting. Door de gedimde, romantische verlichting, is dit een perfecte plek voor een date. Tel daar nog eens het verfijnde eten en de sfeervolle jazzmuziek bij op en je hebt een fantastische, nieuwe hotspot!
Hangar, Aambeeldstraat 36, Amsterdam-Noord

Lees ook: Enfait ontdekt restaurant Hangar.

Gin Neo Bistro

6. Gin Neo Bistro & Wines
Onlangs bezocht ik dit FANTASTISCHE restaurant. Het creatieve, maandelijks wisselende menu is van een onwaarschijnlijk hoog niveau en dat voor een heel vriendelijke prijs. Reserveer een tafel bij Gin voor een ongedwongen diner & ‘fine cuisine’ in een Amsterdams, urban jasje. Wat dacht je van dragon parfait, met witte chocolade & bevroren rundermerg?
Gin Neo Bistro & Wines, Westerstraat 264, Amsterdam

Kijk voor de rest van de lijst op www.littlewanderbook.com!
Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!