Yam! 3 onverwachtse recepten met pizza

Voor pizza mag je ons wakker maken. Jawel, – we know, het is niet erg goed voor je, maar wat maakt het uit als je pizza kunt eten! Daarom bejubelen wij deze drie recepten die lijken op pizza, maar het nét niet zijn. Tenminste, niet hoe wij de pizza kennen.

Pizzasoep
Deze soep van Food Beast is hot! Je maakt ‘m met de ingrediënten die ook een pizza zo goddelijk maken. In de video kun je precies zien wat je nodig hebt en hoe je de pizzasoep maakt. Het is in ieder geval iets met tomatenpuree, room, bacon, uien en heel veel kaas!

Pizza pasta taart
Op Culinary Couture kwamen wij deze machtige taart tegen. Want dat is ‘ie! Alleen hoe zit het eigenlijk? Is het een pizza met pasta? Of een taart met pasta? Of pasta met pizza? Het is: gekookte en gepureerde pasta met daarop een dikke laag kaas en pastasaus.
pizza-pasta-pie

Frietza
De frietza is een begrip. Ik kende deze combi al want mijn huisgenoten aten wel eens ‘frietza’. Dit is een pizza met daarop een laag frieten. Dit krijg je natuurlijk alleen weggewerkt als je écht brak bent. Je kunt het trouwens ook andersom doen: een frietje bedekken met een dikke laag kaas, tomatensaus en salami.
friet met pizza

Herken jij een van deze rare eetgewoontes?