Win: 3 x het boek ‘Het nieuwe trouwen’ met 2 vrijkaartjes voor ‘Engaged’

In ons land is er maar een trouwbeurs die je écht moet bezoeken en dat is Engaged. Deze beurs op 25 + 26 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam is alles behalve truttig en je vind er de benodigde inspiratie voor jouw droombruiloft. In 2017 wil je namelijk creatief, sfeervol en origineel trouwen en dat weten ze wel bij Engaged. Koop daarom snel hier jullie kaartjes want dit wil je echt niet missen!

Vanaf het moment dat je gevraagd wordt, begin je met plannen. En ik kan je uit eigen ervaring vertellen: man! Wat komt daar veel bij kijken… je wilt natuurijk wel een bruiloft die précies bij jullie past. Een trouwerij die losstaat van tradities, regels en verwachtingen van anderen. Jullie doen het précies hoe jullie het willen en daarmee basta! Je laat je never een jurk aansmeren die je eigenlijk niet staat, huurt geen zaaltje in het dorp omdat dat makkelijk is en wordt ook niet in een luxe auto vol met toeters en bellen vervoert. Of wel. Maar je doet in ieder geval niet wat er van je verwacht wordt, dat hoeft namelijk niet meer. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op het gebied van styling, taart, locaties, vervoer en catering dat je er gek van wordt. Op Engaged maak je daarom op een overzichtelijke manier kennis met de nieuwste trouwtrends en mensen die jullie dag een stukje mooier maken.

trouwbeurs
trouwjurken
bloemen
het nieuwe trouwen
Het nieuwe trouwen
Is dé guide die verloofden helpt bij het plannen van hun droombruiloft. Het boek is geschreven door Judith van Lent en Vivian Dony. Ja. Dit zijn ook de organisatoren van de trouwbeurs ‘Engaged’. Beide hebben ze een achtergrond in de trouwbranche, de een als fotograaf en de ander als vormgever/styliste. Er is dus geen twijfel over mogelijk: deze twee weten hoe ze de perfecte bruiloft regelen en in hun boek ‘Het nieuwe trouwen’ geven ze je zoveel mogelijk handvaten om mee aan de slag te gaan. Naast handige tips vind je vooral veel inspiratie in deze must have bijbel voor toekomstige bruidsparen.

Het nieuwe trouwen, €24,99

Winnen?
Stuur dan een berichtje naar enfait@madpacmedia.com en vertel ons waarom jij trouwinspiratie op wilt doen. Wij zijn heel benieuwd en mogen maar liefst 3x een boek met daarbij 2 vrijkaarten voor de trouwbeurs Engaged weggeven! Yes we do!

Koop hier je kaartjes voor Engaged in Rotterdam op 25 + 26 februari ’17 in de Cruise Terminal.