Welja! Rode wijn is hét geheim voor prachtige haren

Wijn, wijn, wijn! Wij houden er van. Natuurlijk zijn we ons er van bewust dat we niet te vaak moeten toegeven aan dit verlangen, maar zo nu en dan een flink glas rood: heerlijk! En als we dan lekker aan de wijn zitten denken we liever aan de voordelen dan aan de nadelen. Want er zijn genoeg wetenschappelijke redenen die een glas rode wijn toejuichen. Dat het goed voor je haar is bijvoorbeeld.

Our Leave-In Styling Elixir contains wine extract, which protects your hair from free radicals and oxidation that disrupts hair growth. #VineDeLaVie

Een foto die is geplaatst door Vine de.la Vie (@vinede.lavie) op

Alleen is het niet zo dat we daarvoor een glas wijn moeten drinken. Zonde! Het geheim zit ‘m namelijk in een flesje van Vine de.la Vie. De haarproducten bevatten wijn extract met het wondermiddeltje resveratrol, een actieve polyfenol. Dit beschermt het haar onder andere tegen de invloed van UV-straling, het maakt je haren sterker en het herstelt beschadigde haren. De producten van Vine de.la. Vie beloven zacht, sterk en minder pluizig haar. Wij hebben het nog niet geprobeerd maar denken nu wel: waarom hebben wij dit niet bedacht!?

Het is heus: vanaf nu kun je een glas blauwe wijn drinken!