Wat te doen bij een Oud & Nieuw kater?

Oud & Nieuw was weer spetterend, fantastisch, gigantisch en onvergetelijk! Dit betekent wel dat jij nu met een dikke vette kater zit. Ja. Het was het waard maar nu wil je hier zo snel mogelijk vanaf! Enfait helpt je daarom met deze tips op weg hoe jij je kater kunt beperken. 

Gember thee met honing

De gember helpt bij je buik tot rust te brengen en de honing zorgt er voor dat je bloedsuiker weer op “normaal” niveau komt. Goed excuus om lekker met heel veel thee op de bank te gaan liggen.

Eieren

Eieren zijn niet alleen makkelijker verteerbaar, maar zitten ook nog eens vol met proteïnen. Daarnaast zit in eieren ook cysteine. Dit zorgt ervoor dat je lever een soort van wordt gereinigd van de laatste restjes alcohol.

Kokos water

Niet alleen heel erg lekker, maar ook super hydraterend
Daarnaast zit het water vol met potassium wat er voor zorgt dat je je snel beter gaat voelen.

Seks

Het is niet wetenschappelijk bewezen dat je kater er eerder weg door zal gaan, maar het zorgt er in ieder geval wel voor dat de tijd sneller gaat. Plus een orgasme zorgt voor endorfine, wat je een geluksgevoel geeft. Lees hier van welk nummer je gegarandeerd in the mood raakt.

Met een dekentje op de bank

Zeg nou zelf, met een echt goede kater is er niets lekkerders dan filmpjes kijken met een dekentje op de bank. Nieuwjaarsdag is de uitgelezen kans om 2017 ontspannen te beginnen. Wat trouwens ook best een goed voornemen is, meer ontspannen…

Lees ook: Voornemens voor 2017 die je wel vol gaat houden