Volgens deze vlogger is plastische chirurgie nergens voor nodig

Op Instagram en Youtube zien we dagelijks alleen maar knap volk voorbij komen. De mooiste vrouwen poseren in de laatste mode en er zijn veel vrouwen die eigenlijk net zo willen zijn. Dit is streven naar een niet haalbaar schoonheidsideaal want in real life is iedereen anders en werk je je oneffenheden niet weg met een filtertje.

Dat is exact wat de 20-jarige Noorse make-upvlogger Karolina Griciute gedacht moet hebben. Ze plaatste kort geleden een ‘botched plastic surgery’ look om haar volgers te shockeren. Doormiddel van deze make-up tutorial wil ze laten zien dat esthetische ingrepen zoals fillers of zelfs een neuscorrectie heus niet zorgen voor het perfecte plaatje. Je bent mooi zoals je bent.

Schoonheid creëer je niet met plastische chirurgie
Karoline Maria probeert eerst met make-up verschillende looks van meisjes die ze bewondert na te bootsen. Dit lukt niet. Want ze blijft, ondanks de make-up, gewoon zichzelf. Een poosje later verschijnt ze weer online met een flinke boezem, opgespoten lippen en een geopereerde neus. Uiteraard is ze niet écht onder het mes geweest maar heeft ze flink uitgepakt met make-up. Karoline wil laten zien dat schoonheid niet creëert doormiddel van plastische chirurgie. Althans, niet als je het doet om de verkeerde redenen. Plastische chirurgie puur en alleen voor jezelf? Daar heeft de vlogger niks op tegen. Maar stel je wil er exact hetzelfde uitzien als Angelina Jolie of Kim Kardashian, tja daar word je uiteindelijk niet happy van.

Lees ook: 86-jarige oma treedt stijlvol in huwelijk.