Een spannende man heb je even, een saaie man voor het leven

De meeste vrouwen weten het van zichzelf: je valt op foute mannen of niet. Eigenlijk moet je je als het woord ‘fout’ over je lippen rolt al beseffen dat deze man niet forever is. Saaie mannen, die zijn voor altijd.

Spannende mannen zorgen voor hevige gevoelens en emoties maar ze zijn alles behalve veilig. Het zijn types die je het ene moment op handen dragen maar het andere moment laten ze je keihard vallen. Mannen die niet weten wat ze willen en jou daardoor onzeker maken. Hoe onzekerder je bent, hoe harder je best doet om indruk te maken op de beste man. Triest dat het eigenlijk nóóit genoeg is voor de spannende man. Deze types zijn namelijk onvoorspelbaar, je weet niet wat je aan ze hebt en daardoor wil je deze man juist extra graag. Je gaat veranderen om zijn aandacht te verdienen en verliest langzaam maar zeker jezelf. Je gevoel van eigenwaarde hangt af van zijn acties. Als hij lief is, voel jij je goed. Reageert hij een week niet? Dan ben je opeens super onzeker. Vaak zijn het onzekere vrouwen die voor spannende mannen kiezen maar zonder zelfliefde vind je ergens anders ook geen liefde.

Liefde is niet spannend
Echte liefde is niet spannend. Tussen twee geliefden kan het wél spannend blijven. Dit zijn twee dingen die je niet moet verwarren… het punt is: wat wil je in een relatie? Spanning? Liefde? Liefde is een gevoel van veiligheid. Geval van liefde hoef je jezelf niet meer te bewijzen, het zit goed, je weet wat je voor elkaar betekent maar ook wat je van elkaar kunt verwachten. Liefde is alles, behalve spannend en daarom een tikkeltje ‘saai’. Spanning zoek je maar in andere dingen want heus: in een relatie wil je zekerheid. Iedere vrouw hoopt diep in haar hart op een man die eerlijk is. Respectvol. Lief en zorgzaam. Een man die je niet laat zitten als het even niet zo lekker gaat. Iemand die met je meeleeft en je op handen draagt. Zo’n vent die je iedere dag een lief berichtje stuurt. Lekker voorspelbaar en ja… voorspelbaarheid is saai. In de saaie man schuilt misschien wel een hele spannende vent. Iemand met wie je op reis gaat, iemand die avontuurlijk is en risico’s neemt maar niet in de liefde. Nee. Saaie mannen zijn niet suf maar gewoon lekker betrouwbaar.