De mooiste badpakken onder de €35,-

De eerste zonnestralen breken langzaam door. De bloemetjes ontpoppen uit hun knopjes en de winterkleding verdwijnt langzaam naar achteren in de kast. De lente is aangebroken en dat betekent dat het bijna tijd is voor vakantie! Daarom hebben wij alvast de mooiste badpakken onder de €35,- op een rijtje gezet. 

Asos 
Het fijne aan Asos is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en gratis kunt retourneren (!) Je kunt dus rustig een paar verschillende maatjes bestellen, want je zit nergens aan vast. Het is dan ook aan te raden om een maatje groter en kleiner te bestellen, want de maten lopen nog al uiteen. Zo heb ik met mijn maatje 36 soms een maat 40 nodig, of juist een 32. Even puzzelen dus, maar dan heb je ook wat!
Schermafbeelding 2017-03-22 om 15.56.02

Via Asos €29,33

Hunkemoller

Gewoon Nederlands. Je kan desnoods in de winkel even passen én er is keuze genoeg: Hunkemoller heeft een upgrade gehad wat badmode betreft. Zo was er de collectie van Anna Nooshin (binnen no-time verkocht) en heeft de designer van Hunkemoller ook flink uitgepakt met badpakken en bikini’s. Van minimalistisch tot over de top. Kijk zelf maar even:
badpak
Badpak, €49,95 Hunkemoller

H&M

Komt ook dit jaar weer met een heerlijke swimwear collectie. Het nadeel is alleen dat je ze (nog) niet in de winkel kunt kopen en dus online moet bestellen. En dat is bij H&M altijd een uitdaging. De winkelketen heeft namelijk niet de meest flexibele voorwaarden. Je kunt je pakketje niet op je werk laten bezorgen (als ze daar achterkomen wordt je bestelling geannuleerd) en retourneren is niet kosteloos. Terug brengen in de winkel is een optie, maar dan krijg je een tegoedbon retour in plaats van cash money.

Schermafbeelding 2017-03-22 om 16.50.40

Via H&M €34,99

Schermafbeelding 2017-03-22 om 16.54.30

Via H&M €24,99

Lees ook: Nieuwe beauty trend; sproetjes tatoeages!