Dit zijn de meest voorkomende seksfantasieën

Bijna iedereen fantaseert wel eens over seks. Een trio, bondage, overmeesterd worden, seks met je ex of de liefde bedrijven met je eerste lover. Vrijen in de buitenlucht, met een collega op kantoor of een orgie. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar deze seksuele fantasieën. Of moeten we zeggen dagdromen? Dit is volgens de Engelse onderzoeker Brett Kahr een beter woord voor de onkuise gedachten die door het hoofd spoken. Hij kwam tot deze conclusie nadat hij meer dan twintigduizend mannen en vrouwen naar hun seksuele fantasieën vroeg en de echte seksuele fantasieën zijn er vooral tijdens de seks, of dit nu met iemand of met jezelf is.

De dingen die je op het moment suprême denkt zijn vaak heftig en de meeste mensen schamen zich ervoor. Ik bedoel: je wilt liever niet met je partner delen dat je tijdens de vrijpartij enorm opgewonden wordt van de gedachten aan seks met de buurvrouw of plasseks. Toch schijnt het zo te zijn dat 96% van de mannen en 90% van de vrouwen heimelijke, extreme seksuele fantasieën heeft waarbij een duistere kant van jezelf naar boven komt. Je destructieve schaduwkant. Maar waar dromen we dan over als we denken aan seks? Ook daar heeft Brett Kahr een antwoord op:

Fifty shades of grey
Domineren, onderdanig zijn, bondage en gedwongen seks spoken regelmatig door het hoofd bij mensen.

Solo? No, no…
Seks met z’n drieën is nog niks vergeleken bij de orgies, gangbangs en swingersparty’s waar mensen stiekem wel eens over nadenken.

Leeftijd speelt een rol
Als vrouw met een veel oudere man of als man met een veel jongere vrouw. Of andersom… een toyboy.

Voyeurisme
Veel mensen fantaseren wel eens over de vieze gluurbuur uithangen… toekijken hoe iemand anders genomen wordt. Al komt exhibitionisme ook regelmatig voor, lekker seksen als iemand je kan zien.

Escort
Stiekem opgewonden worden als je fantaseert over betaalde seks als callgirl, gigolo of prostitué. Of juist betalen voor seks… en dan alles van de ander verwachten. You paid for it…

De verboden vrucht
Seks met je baas, je schoonbroer, de klusser of de man of vrouw van je beste vriend of vriendin.

Extreme rollenspellen
Jezelf in een sexy pakje hijsen en de strenge schooljuf uithangen… very exciting.

Gekke plekken
Van bil gaan in het vliegtuig ( de Miles High Club ) of op het dak. In de auto of in een paskamer… je kunt het tegenwoordig overal doen.
Strangers On a Train