Enfait helpt je aan de meest originele valentijnskaart!

Het is weer bijna zover, valentijn! You either love it or hate it, maar inmiddels kan niemand er meer omheen. Single of niet, het is de uitgelezen kans om de mensen van wie je houdt in het zonnetje te zetten. Daar gaat deze kaart bij helpen!

Valentijnsdag staat voornamelijk bekend als de dag waarin rozen, chocolade en blauwe doosjes centraal staan. Het draait vaak meer om de cadeautjes dan om de echte boodschap. Daarom geen tips voor het uitzoeken van cadeau’s, maar wel hoe je de liefde kan delen. Verras je lover, bestie, moeder of de buurvrouw met deze originele valentijnskaart en ik weet zeker dat het niet teleurstelt.

Benodigdheden:

  • Dik papier van ansichtkaart formaat
  • 1 tl. Afwasmiddel
  • 1 tl. acryl verf

Instructies:

  1. Print het sjabloon uit op het dikke ansichtkaart papier. Je kunt uiteraard ook normaal papier gebruiken, maar dat is niet erg geschikt voor een kraskaart.
  2. Mix de acryl verf met het afwasmiddel
  3. Schrijf binnen de hartjes waarom je van je valentijn houdt. Of, indien je het tweede sjabloon gebruikt, wat je valentijn kan “winnen”. Een massage bijvoorbeeld, of een dagje naar de sauna.
  4. Kleur nu de hartjes in met het verf mengsel. Wacht een aantal uur voor een tweede laag. Daarna laat je de kaart een avond drogen op een droge plek.

Gegarandeerd de origineelste valentijnskaart die ze hebben gezien!

Sjabloon 1

valentine-scratch-off-card_templateCredits: Oopseey Daisy Blog

Sjabloon 2

Schermafbeelding 2017-01-25 om 19.24.18

Credits: The Chirping Moms

Sjabloon 3

Untitled

Credits: The Chirping Moms

Lees ook: 17 redenen waarom jouw beste vriendin de leukste is