Gift guide voor chaotische types

Sommige types zijn snel afgeleid en chaotisch. Dit brengt enorm veel creativiteit en veelzijdigheid met zich mee maar het kan ook verdomd onhandig zijn. Zo komen ze áltijd te laat en vergeten ze de helft. Hun bureau is altijd een chaos en ook in in hun hoofd is het altijd druk. Deze cadeautjes helpen de chaoot een handje.

milly pie

Milly Pie
Goed plannen is het halve werk, of je nu chaotisch bent of niet, iedereen kan wel wat structuur in z’n leven gebruiken. En dat is precies waar de multifunctionele Millie Pie in beeld komt. Deze knappe feel good bible is een planner, notitieboek en agenda in één. Niemand kan duizend dingen tegelijk doen en daarom is het belangrijk om je te focussen. De Milly Pie helpt je bij het vinden van deze focus, maar is er ook voor balans, productiviteit en rust in jouw hoofd. Als je slim bent schaf je er snel een aan!
Millie pie, €49,95

rosefield

Rosefield horloge
Als ik ergens een echte sucker voor ben, dan is het wel voor een knap horloge. Zo’n klokje dat niet alleen praktisch is maar ook beeldschoon om je pols. Eén klassiek maar toch modern exemplaar die bij alles past. En ze bestaan: de horloges van Rosefield zijn stuk voor stuk pronkstukken om je pols. De ring die je er speciaal voor de kerst voor een prikkie bij krijgt is mooi meegenomen!
Christmas gift set, €99 Rosefield

le bonnet

Beanie
Warme oren kan iedereen gebruiken, en daarom is zonde dat chaotische types vaak hun muts vergeten. Goed nieuws: dit zachte exemplaar van Le Bonnet vergeet je nóóit!
Beanie, €50 Le Bonnet

fitbit
Fitbit
Met deze stijlvolle Fitbit ga jij fit het nieuwe jaar in. Het polsbandje – met gouden omhulsel! – meet de hele dag door je hartslag om zo een nauwkeuriger beeld van je calorieverbranding te krijgen. Niet alleen als je actief bent, maar ook wanneer je slaapt is de fitbit voor jou aan het werk. Zo weet je précies of je voldoende uurtjes pakt en door het stille alarm wordt je op een prettige manier gewekt. Ook kun je rustmomenten nemen door middel van speciale ademhalingsoefeningen. Perfect dus voor body én mind.
Fitbit Alta, €129,95

laura mercier
Infusion de rose nourishing collection
Chaotische types rennen meestal haastig de deur uit, toch is het verstandig om voor vertrek de huid te verzorgen met een intensieve voeding voor ieder huidtype. Zeker in de winter kan de huid trekken en de luchtige lichtgewicht formules van Laura Mercier zorgen mede door de rozenbottel zaadolie voor een zachte en gladde huid. De lipbalm is handig voor in je tas en herstelt en verzorgt de lippen iedere dag.
Laura Mercier , €110 via Skins Cosmetics

Instagram wordt om de tuin geleid door ‘genderles nipples’ account.