Flatterende hoeden: zo draag je ze

Lang niet iedereen durft met een hoed over straat maar, het staat eigenlijk iedereen. Je moet alleen wel weten hoe je hem draagt, dan is de hoed onmisbaar in de zomergarderobe! Wij hebben alvast wat tips.

Groot, groter grootst
Vooral in de zomer kan de schaduw van jouw hoed erg lekker zijn. Zo heb je minder last van de zon in je gezicht. Hoe meer hoed, hoe beter!
witte hoed
Oversized hoed, €38 Topshop

Bedek vooral niet je ogen!
Leuk en aardig zo’n grote hoed, maar je moet je niet blindstaren op de looks. Functionaliteit is ook belangrijk. De hoed moet zeker niet van je hoofd zakken. Geloof ons: dan ben je er de rest van je leven klaar mee.

Deze accessoires vergezellen je in de zomer!

Draag hem met verve
Het is vanzelfsprekend dat je er goed uit wil zien. Stijl de hoed daarom perfect bij jouw outfit. Een exemplaar van riet is geknipt voor op het strand, een chiquer exemplaar draag jij gerust overdag. Je kunt ook nog wat opsmuk toevoegen om de hoed te personaliseren. Denk aan sjaals, broches of bloemen.

hoed

Strooien hoed, €404,25 Eugenia Kim via Neiman Marcus

Seizoenshoeden
Ze zijn er niet alleen draagbaar tijdens de zomermaanden. Ook in de herfst heeft de hoed voordelen. Denk aan regen! Daarbij is een wollen hoed nu nog erg warm.
wollen hoed
Wollen hoed, 19,99 H&M
vrouw op boot
hoed op strand
Volg ons op Instagram!