Dit is waarom de Chanel tas een goede investering is

Zo nu en dan krijg ik veel kritiek op mijn koopgedrag. Wie geeft er nu zóveel geld uit aan een tas? Nou ik. Iemand anders gaat misschien zes keer per jaar op vakantie, ik heb liever één hele mooie tas. Eentje die al jaren hoog op m’n verlanglijst staat. M’n Chanellenkind. En dat is heus geen weggegooid geld, ook al beweert iedereen dat.

Wat op zich natuurlijk niet heel gek is, het kost een vermogen. Maar het is wél een investering. Een studie van de Baghunter onderzocht de waarde van een handtas, die begin 2015 een luttele 2880 dollar opleverde en eind 2015 maar liefst 4900 dollar waard was. Het gaat hier om een Chanel Classic die je in het begin der tijden nog voor 220 dollar kon aanschaffen. Als je er een wilt aanschaffen moet je je haasten voordat ‘ie ’t dubbele kost.

Chanel tas

Lees ook: Een filmster en een droomreis, ik ging naar Cannes en dit maakte ik mee.