5 struggles wanneer je een broekpak draagt

Het broekpak is ons favoriete item. Niet alleen ben je snel klaar, je ziet er ook op en top uit! Toch kleven er ook nadelen aan dit eendelige kledingstuk.

1. Het toilet bezoek
Ai, dit is veruit de meest vervelde bijkomstigheid als je een broekpak draagt. Je moet naar het toilet, niet gek, maar het duurt allemaal net even wat langer. Niet alleen je broek, maar heel jouw bovenkleding gaat naar beneden. Daar zit je dan, in je beha, op het toilet. Omdat het allemaal net even wat langer duurt krijg je bij het verlaten van de toiletruimte vragende blikken, zou het?

2. De cameltoe
Het is erg belangrijk dat de designer de maten ruim neemt. En als je zelf niet oplet in de winkel kan het zo maar zijn dat je met een exemplaar cameltoe de deur uitloopt. Dit heeft te maken met de proporties van het vrouwelijke lichaam. Vooral voor dames met een lang bovenlichaam zit een broekpak al gauw te strak tussen de benen.

3. Achterstevoren
Sluit het broekpak nu aan de voor- of achterkant?

4. Jeuk op je rug
Heb je last van een droge huid? Dan is een broekpak niet handig, het belet je om stiekem even op jouw rug te krabben.

5. Romper?
Er zijn mannen die het broekpak alles behalve aantrekkelijk vinden. Ze vergelijken het met een mega baby romper. Wij kunnen er niet bij want een broekpak is uber sexy!