Breman Brasserie van Hoxton Lloyd heeft een piekfijn terras

In Amsterdam is het, als de zon eindelijk schijnt, invechten op de terrassen die er te vinden zijn. Amsterdammers weten gelukkig de weg naar fijne, iets minder bekende terrassen te vinden. Wij van Enfait vinden het goed toeven bij Breman Brasserie, het restaurant van The Hoxton Lloyd met een hele fijne plek om buiten te tafelen.

Het is alweer een tijd geleden dat The Hoxton een tweede vestiging in Amsterdam opende. En wel aan de Oostelijke Handelskade, niet ver van het Centraal Station, maar ook makkelijk aan te rijden met de auto. Een parel in Amsterdam Oost met een fancy inrichting en een gezellige hoeveelheid kamers om te overnachten! Op een plek als deze mag je natuurlijk ook een restaurant verwachten. Breman Brasserie biedt alles waar je de honger op een smakelijke manier mee stilt.

breman brasserie

Breman Brasserie

Breman Brasserie is een restaurant waar je vanaf half 8 al terecht kunt voor ontbijt, geniet van een lange brunch of aanschuift voor een diner. Och en borrelen kun je er zeker ook wel! Met een uitgebreide wijnkaart, klassieke (of vegetarische) bitterballen en oesters vermaak jij je wel.

Een lichte salade of lobster rol hebben onze voorkeur voor lunch, maar ook voor het diner is de kaart uitgebreid met voor ons favorieten als de tonijn ceviche of mosselen bereid met vermouth crème. Zalig! Er is ook vlees vers van de grill en een kaart met vegetarische gerechten en natuurlijk een uitgebreide dessert kaart met klassiekers als Hollandse appeltaart.

Wat ons betreft is dit echt een nieuwe hotspot waar je als local, maar ook niet-Amsterdammer een heerlijke middag of avond doorbrengt.

Breman’s Summer Garden

Met de zomerse zonnestralen is het terras een heerlijke plek voor een lange lunch, borrel of ander vertier. Het enorme terras doet de hele zomer dienst als Breman’s Summer Garden waardoor je een vakantiegevoel krijgt in eigen stad. Er worden heuse Breman Olympics georganiseerd en de vrijmibo-OOST kun je alleen maar over meepraten als je er bent geweest. Hop hop! Waar wacht je nog op?

Vergeet niet te reserveren!

Dare To Be: MARTINI viert jezelf zijn met familie en vrienden bij Nonna in Amsterdam