14 vragen die je nooit aan je vriend moet stellen

Sommige dingen wil je gewoon liever niet weten. Sommige dingen kun je dus beter ook niet vragen. De volgende vragen lijden geheid tot ruzie of wellicht misschien nog wel erger… 

1. Alle intieme vragen waar zijn ex in voorkomt.

Dat zou je niet moeten willen weten. Het is niet voor niets zijn ex.

2. “Van wie is deze string?”

Als je deze vraag zou moeten stellen, dan denk ik dat je het antwoord zelf al weet. En dat het tijd wordt voor een goed gesprek…

3. Vragen naar zijn seks geschiedenis. 

Dit geldt natuurlijk niet in alle gevallen, maar vragen naar een aantal bedpartners bijvoorbeeld is echt een onnodige vraag. Daarnaast, ben jij bereid hem een eerlijk antwoord terug te geven?

4. Constant om bevestiging vragen.

 Onzekerheid is een van onze minst charmante eigenschappen. Er is dan ook niets zo onaantrekkelijks om constant om bevestiging te vragen. Hij is niet voor niets je vriend.

5. Vragen die nooit goed te beantwoorden zijn.

Elke vrouw weet precies over wat voor vragen we het hier hebben. Dit zijn vaak de aanloop vragen naar een hevige discussie of een flinke ruzie. In plaats van via een omweg de situatie bespreekbaar te maken, vertel hem gewoon wat er op je hart ligt.

6. “Weet je dat heel zeker?” of “zou je dat wel doen?”

Je klinkt net als zijn moeder. Je bent niet zijn moeder. Punt.

7. Vragen waar je het antwoord niet van wil weten.

Dit lijkt vanzelfsprekend, maar toch doen we het wel vaak. Het is bijvoorbeeld niet zo slim om aan je vriend te vragen wat hij niet mooi aan je vindt, of met wie hij de lekkerste seks heeft gehad. Dat wil je gewoon niet weten.

8. Vragen of hij je beste vriendin/ zus/ moeder/ nichtje knap vindt.

Hij heeft een relatie met jou! Wat doet het er toe wat hij van andere meiden vindt? En wat is er mis mee als hij andere vrouwen aantrekkelijk vindt. Jij kijkt toch ook naar die mooie man op je werk?

9. Vragen met welke vriendin van jou hij het liefste naar bed zou willen gaan.

Dit hoeven we niet uit te leggen toch?

10. “Wanneer gaan we trouwen?”

 Als dit een grapje is, oké. Maar wanneer dit een serieuze vraag is (en zeker wanneer deze herhaaldelijk wordt gesteld), dan kunnen wij je aanraden dit af te leren. Als hij met je wil trouwen, dan vraagt hij dit vanzelf wel. Wanneer hij er klaar voor is.

11. Vragen zoals; “hoe weet ik dat je echt van me houdt?”

Dit is wederom vragen om bevestiging. En dus ook wederom erg on-charmant. Als hij zegt dat hij van je houdt, dan moet je hem hierop vertrouwen. Vind je dat hij dit niet genoeg laat zien? Ga dan het gesprek aan dat je je opgewaardeerd voelt.

12. Vragen die te maken hebben met jouw eigen seksuele ervaringen.

Geen enkele man wil horen hoe jij heerlijk hebt lopen vrijen met de barman op Kreta, in het zand. En hoe hij heel romantisch Griekse woordjes in je oor fluisterde tijdens de daad.

13. Penis grootte gerelateerde vragen

Tenzij je vindt dat deze enorm groot is natuurlijk. Mocht dit niet zo zijn en je wil het graag over zijn kleine “grote” vriend hebben, dan is dit wellicht niet zo’n verstandig plan…

14. Oude koeien uit de sloot halen

Die koeien liggen daar niet voor niets. En waarschijnlijk heb je ze daar zelf neergelegd. Laat ze daar dan ook lekker liggen.

Bron

ThoughtCatalog 

Lees ook: Dit verwachten we tegenwoordig van liefde