Finger lickin’ lekkere vegan traktaties van Willem-Pie Bakery

Meer en meer vegan shops poppen op in de markt. Het geitenwollensokken-imago is inmiddels niet meer.Ze zijn hipper dan hip. Willem-Pie Bakery is één van die vegan must go’s in town. Een walhalla voor lekkerbekken die houden van snoepen, maar dan zonder kunstmatige toevoegingen. Plantaardige ingrediënten in de hoofdrol. Gaat dat proeven! 

Willem-Pie Bakery voor al je sweet cravings

‘Er was eens…’ Twee jaar geleden vond Willemijn van Wenum het welletjes met haar bloedserieuze job bij accountancy gigant PwC. Ze waagde een sprong in het diepe, en maakte van haar hobby haar 24/7 job: het bakken van vegan zoetigheden. Als klein kind hield ze al zo van bakken. Lekker haar eigen creaties fabriceren. Trial and error, net zo lang tot de perfectioniste tevreden was.

Willem-Pie Bakery

Waarom juist vegan lekkers hoor ik je denken. Een paar jaar geleden leerde de bakgrage onderneemster de healthy girls van Green Happiness kennen. Ze kreeg zo’n bups nieuwe food inzichten, dat ze besloot haar toen best wel ongezond te bestempelen levensstijl drastisch om te gooien. Het resultaat: ze werd een happy vegan. Ze was gaan inzien dat dierlijke producten, geraffineerde suikers en andere onnatuurlijke toevoegingen geen fijne impact op haar mentale en fysieke gesteldheid hadden. Al snel kwam ze er achter dat er best al aardig wat ‘guilt-free treats’ op de markt waren, alleen dan vrijwel altijd gemaakt van dadels, dadels, rauwe noten, kokosolie en nog meer dadels. Dit inzicht opgeteld bij haar onuitputtelijke plezier om te bakken, mondde uit in Willem-Pie Bakery.

Snoepen op z’n vegans

Willemijn heeft tot missie om, door middel van haar verrassende vegan taarten, consumenten in te laten zien dat we zo mega blij met ons leven, onze planeet en flora en fauna mogen zijn. De kwaliteit en de smaak van haar baksels in combinatie met een duurzame werkwijze staan voor haar dan ook op nummer 1. En tuurlijk moet je weten dat vegan snoepen, ook snoepen blijft. Alleen dan stukken duurzamer en zonder shitty stuff. Je kan Willemijns’ creatieve baksels online bestellen, en sinds kort ook in haar eigen store. Van vegan NY ‘cheese’cake tot een Twixbite, carrotcake en tiramisu (door veel Italianen nog lekkerder gevonden dan hun originele recept). Stuk voor stuk hebberigmakend!

Draag je Crowdfunding-steentje bij

Heb je na het lezen van bovenstaande zoiets van: ‘Poeh hé, heb spontaan zin gekregen in iets lekkers, kon ik deze vegan baksels zelf thuis ook maar fabriceren? Binnenkort kan dat! Maar daarvoor hebben Willemijn en haar team wel je hulp nodig. Draag je financiële steentje bij om Willem-Pie Bakery’s eerste plantaardige bakboek te kunnen realiseren. Let’s make dreams come true! Klik hier voor meer info.

Willem-Pie Bakery

Willem-Pie Bakery

Willem-Pie Bakery