Dit wil je: gepersonaliseerde reisaccessoires

Al jaren ben ik fan van de collecties van DAPHNY RAES. Ik heb maar liefst twee shoppers, een tas, een clutch, een wallet en meerdere telefoonhoesjes van dit Amsterdamse merk. De minimalistische designs zijn tijdloos en omdat de kwaliteit goed is gaan deze spullekes lang mee. Alleen nu wilde ik toch weer een nieuw item want… vanaf nu heeft DAPHNY RAES ook gepersonaliseerde reisaccessoires. I mean: een gouden croissant op je wallet, wie wil dat nou niet.

daphny raes

Omdat ik veel onderweg ben, is het handig om kleine lederwaren mee te nemen. In mijn grote tassen raak ik nogal eens wat kwijt en met zo’n paspoorthouder gaat dat niet meer gebeuren. Praktisch en mooi! Laatst heb ik een portemonnee laten personaliseren met een croissant en misschien is een lederen telefoon hoesje met de letters BOY ook wel iets voor mijn man?! Dan gaat dat ding in ieder geval niet meer stuk en ik heb meteen het perfecte cadeau! Dat vind ik voor mannen namelijk echt een ding.
gepersonaliseerde sieraden
Over DAPHNY RAES
Daphny studeerde aan het AMFI en is daarna nooit meer gestopt met tassen maken. Ze gelooft dat kwaliteit weer een gewoonte moet worden. Je kan rekenen op slow fashion en tijdloze designs. Alle producten worden ethisch geproduceerd in Europa met Italiaans plantaardig gelooid leer. Door alleen online te verkopen en hoge retail marges te omzeilen belooft DAPHNY RAES buitengewone kwaliteit, zonder over-the-top designer prijzen. Get yours now!