Wat was het heurlijk: Dinner At The Parc
Denk bij Dinner at the Parc niet aan een foodfestival met kleedjes, bakfietsen en enorm veel snackjes. We hebben het namelijk over het exclusiefste eetfestijn waar wij bij mochten zijn. ‘Parc’ staat voor Parc Broekhuizen, een imposant landgoed in het Utrechtse Leersum waar wij toevallig ook onze huwelijksnacht doorbrachten. Vier dagen lang gingen nationale en en internationale topkoks, goed voor maar liefst 31 Michelinsterren, aan de slag. De culinaire top in de keuken, dan weet je het wel!
Drie dagen lang wordt er in de keuken in de pannen geroerd door chefs uit verschillende landen van Canada tot Parijs. Op maandag waren wij aanwezig bij het heurlijke eindfeestje waar Richard van Oostbrugge en Thomas Groot (212), Sindey Schutte (Librije’s zusje), Jan Sobecki (Tribeca), Jannis Brevet (Inter Scaldes), Erik van het Loo (Parcheuvel) Michel van de Kroft (’t Nonnetje en Jarno Egge (De Groene Lantaarn). We werden in de watten gelegd met verschillende kleine gerechten van top niveau. Dit jaar gemist en denk je verdorie, daar had ik bij moeten zijn? Houd de website van Dinner at the Parc in de gaten of ga een keertje logeren en dineren bij Parc Broekhuizen en restaurant Voltaire.