Waarom blijven vrouwen zo lang op het toilet?

Een bezoek aan het toilet kan voor het vrouwvolk een hele onderneming zijn. Dat geldt overigens niet voor alle vrouwen maar sommige dames hebben gewoon veel tijd nodig en dan wel voor het volgende:

1. Je wacht altijd op die ene toilet
Sommige vrouwen zijn een tikkeltje autistisch als het om een toiletbezoek gaat. We kiezen vaak onbewust dezelfde wc ook al zijn er andere beschikbaar. Dan wachten we maar even!

2. Het toilet bedekken met een laag wc-papier
Het openbaar toilet is van iedereen, daar ga jij toch niet op zitten? Weet je wel hoeveel billen de bril hebben opgewarmd? Daar wil je niet eens over nadenken. Daarom gaat er, voordat jij plaatsneemt, een dikke laag toiletpapier op de pot.

3. String verkeerd om aan
In alle haast heb jij vanochtend je ondergoed andersom aangetrokken. Dit moet in dat kleine hokje weer rechttrekken.

4. We willen geen gekke geluiden maken
Iedereen heeft wel eens last van lucht in de buik. Als je dan eigenlijk op de pot zit ziet jouw buik dit als een buitenkans om deze lucht te laten ontsnappen. Zelfs als jij erg je best doet om dit te voorkomen, wint de buik. Dat is natuurlijk erg onhandig want we willen niet dat andere ons horen!
vrouw op de wc

5. Je wacht totdat alle andere mensen het toilet verlaten
Het is zo awkward als jij net op de pot plaatsneemt en er komt iemand anders de toiletruimte binnen wandelen. Vooral als de deuren boven- of onder open zijn. Dan wacht je liever even met jouw behoeften of je verlaat zelfs het toilet om het vervolgens 15 minuten later nogmaals te proberen.

6. Make-up bijwerken
Op het toilet zijn we flink in de weer met poeder, lippenstift en andere mooimakers. We willen er toch weer knap bijlopen.

11 dingen die je herkent als je een dramaqueen kent (of bent)!

7. Luide conversaties
Met een collega of vriendin, toiletgesprekken komen regelmatig voor. Nee, je zit niet per se op de pot te lullen maar bij de spiegels ben jij een spraakwaterval.

8. Het toiletpapier is op
Dames hebben niet de luxe om na het plassen het zaakje uit te kloppen en vrolijk de deur uit te wandelen.

9. Broekpak
Wat een gedoe, voordat jij gaat zitten ben je zowat naakt!

10. Corrigerend ondergoed
Dit zit allemaal net iets té strak om snel weer op z’n plaats te hijsen.

11. Bellen
Omdat je het idee hebt dat niemand je kan horen, bespreek jij de meest intieme verhalen op het toilet. Meestal ben je daarentegen erg goed verstaanbaar en kunnen alle toiletbezoekers meegenieten van jouw privé leven.

12. Tranen met tuiten
Huilen in het openbaar is voor veel vrouwen gênant. Ze kwijnen liever weg in een hokje met rollen toiletpapier om de tranen mee te deppen. Vervolgens ga je ook echt niet met een huilgezicht naar buiten en zit je, na een moeilijk gesprek of teveel wijn, zomaar een half uur op de plee.

13. Dronken vrouwen
Ben jij de afgelopen 2 uur al onvindbaar? Dan kan het zijn dat jij in jouw roes op het toilet vertoeft. Je weet niet meer wat je doet en hebt geen besef van tijd maar hier is het tenminste rustig.
dronken vrouw
14. Je bent brak
Gister te diep in het glaasje gekeken? Dan zit de kans erin dat jij de volgende dag een vaste klant bent bij de wc. Je maag protesteert, je hangt over de pot of in het ergste geval doe jij hier je middagdutje.

Volg ons ook op Instagram!