Volle wenkbrauwen doormiddel van een wenkbrauwhaar transplantatie

Het moge duidelijk zijn, volle wenkbrauwen zijn nog steeds in de mode en die van Cara Delevinge voeren de harige boventoon. Wil jij ook twee volle exemplaren zonder dat er groeiserum, potlood of poeder aan te pas komt? Dan kun je natuurlijk een wenkbrauwhaar transplantatie overwegen.

Het bestaat al enige tijd en verschillende klinieken bieden deze behandeling aan. De vraag naar volle wenkbrauwen is de afgelopen jaren enorm gestegen en Dr. Keith Durante – met klinieken in New York en Southampton – biedt nu zelfs de ‘Cara Package’ aan. Voor een luttele € 6630,- krijg je net zulke volle borstels als die van Cara Delevinge.

Zien: 20 Polaroids van topmodellen voordat ze bekend waren

Volle wenkbrauwen geven je een jongere en krachtige uitstraling. Helaas krijg je ze niet vanzelf, sterker nog, ze verdwijnen vanzelf als je ouder wordt. Of misschien was jij een fanatieke plukker in de jaren ’90? Allemaal motieven om een wenkbrauwhaar transplantatie te ondergaan. Bovendien is het veel mooier dan getekende of getatoeëerde wenkbrauwen. Je hoeft overigens niet naar Amerika te reizen, want in Nederland heb je klinieken die het voor minder dan €3000,- doen. Vooralsnog heb je dan niet de enige echte ‘Cara Package’.

Volg ons ook op Instagram!