Veggie festival: een groen food festival van Hollandsche bodem

We hebben al zoveel food festivals, is een veggie festival dan nog nodig? JA! Op 15, 16 en 17 juni vindt het allereerste VEGGIE festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd, daarom wil VEGGIE festival de harten veroveren van alle foodlovers met heul veel groenten omdat dit simpelweg de toekomst is!

Daar wordt iedereen blij van toch? Want na het zien van Cowspiracy, What The Health en andere food docu’s die ons met de neus op de feiten drukken, weten we dat het leven niet draait om vlees eten. Eerder om minder vlees eten want als we zo doorgaan, lijdt de wereld enorm! Onnodig zelfs… want plantaardig eten is gezonder voor jezelf en bizar lekker! Je moet alleen wel weten hoe je de meest smaakvolle groene gerechten op tafel tovert. Nog een reden om naar VEGGIE festival te gaan! Daar kun je alles proeven en vooral veel inspiratie op doen! Vegetarisch eten is namelijk niet alleen goed voor het milieu maar gruwelijk lekker. Gaat dat zien!
courgettes
Wanneer?
15, 16 en 17 juni 2018

Waar?
In de industriële Scheepsbouwloods van 
Amsterdam, onderdeel van de NDSM-werf.

Wat?
Dagelijks ruim 15 unieke food experiences met als thema ‘bewust genieten’: van verrassende kleine foodtrucks tot inspirerende groentechefs. Alles onder het genot van een alcoholische versnapering! En… er is entertainment in de vorm van muziek, huiskamer ambiance en gezellige terassen.