Valentijn? Hier moet je zijn

Either you hate or LOVE it: Valentijn. Sommige mensen vinden Valentijnsdag een commercieel gebeuren. Dat is misschien ook wel zo, maar in essentie is de dag echt verbonden met de liefde en het hart. Sint Valentijnsdag valt in een deel van het jaar dat historisch gezien in het teken staat van liefde en vruchtbaarheid. Of dit nu specifiek 14 februari moet zijn? Dat maakt ons geen donder uit. Wij vinden dat de liefde dagelijks gevierd mag worden en staan immer vooraan als er iets te vieren valt! Dus ook op 14 februari…

Sjansz bij Restaurant Jansz
Zin in een flirty evening? Dan schuif je aan bij Jansz in het Pulitzer hotel. De lekkerste gerechten komen op tafel terwijl een dichter je voert met persoonlijke romantische teksten. Wanneer je aan het einde van de avond nog niet vol bent van de liefde is er een speciaal Valentijns toetje om te delen. Daarna moet je uitbuiken van de romantiek.
Tijden: 18.00 – 22.00 bekijk het event hier

izakaya
Izakaya – 7 liefdesgangen
Zeg je sushi dan krijg je een kushi! Wanneer jij jouw lover verrast met een 7-gangenmenu bij Izakaya krijg je gegarandeerd een flinke smakkert toe! De Japanse keuken smaakt perfect en daarbij neem je natuurlijk een cocktail of een champagne. Vergeet niet te reserveren via info@izakaya-amsterdam.com of 020-3053090.

Plenty of Fisk in the sea – Bar Fisk Amsterdam
There are plenty of Fisk in the sea! Zo is het maar net. Bij favoriet Bar Fisk wordt er op Valentijnsdag een love menu geserveerd. De chef verrast jullie met lekkers en brengt koppels doormiddel van smaken en geuren dichter bij elkaar. Want bij het Tel Aviv style restaurant draait alles om delen. Aan het einde van de avond gaat de muziek een tandje harder dus ongemakkelijke stiltes zijn er niet!

toni loco
Toni Loco – liefde gaat door de maag
Heb je geen zin in urenlang tafelen en wil je liever zo snel mogelijk met je lover naar huis? Dan kun je het simpel houden met een joekel van een heart shaped pizza bij Toni Loco in Amsterdam. Bestel hem via pizza@tonilocopizza.com of 020-2091209.

Lovers In The Sky – Floor17
Loop jij letterlijk en figuurlijk met je hoofd in de wolken? Neem je lover dan mee naar Floor17 voor een romantisch diner op hoogte. Op Valentijnsdag serveren ze maar liefst 5-gangen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam.

the duchess

THE DUCHESS – Valentine Afternoon Tea & Pink Chocolate Explosion
Oh wat zijn jullie zoet samen. Of gek op zoet? Bij THE DUCHESS weet je zeker dat liefde door de maag gaat in de vorm van een Valentine Afternoon Tea. Vanaf maandag 10 februari tot en met zondag 16 februari is het mogelijk om een plekje te reserveren. En als je er dan toch bent, is het onmogelijk om de roze Chocolate Explosion te skippen. Reserveer je plek via info@the-duchess.com of 020-8113322.