Tiffany & Co. introduceert nieuwe collectie: Tiffany Paper Flowers

Say ‘Tiffany’ en de meeste vrouwelijke oren staan wagenwijd open. Het is een magisch woord waar je van gaat stralen en het is natuurlijk schitterend dat wij bij de lancering van de nieuwste collectie: Tiffany Paper Flowers mochten zijn.

tiffany paper flowers

Bloemen van papier
De nieuwste collectie incluis naam zijn geïnspireerd op uitgeknipte, papieren bloemblaadjes die samengespeld zijn. Dit resulteerde in minimalistische juwelen voor elke dag. Luxe en nonchalant, kostbaar maar draagbaar. De bloemblaadjes zijn in ieder juweel op een unieke manier in elkaar verweven en geen enkel blad oogt hetzelfde.

paper flowers tiffany

Precies passend bij de trend die de modewereld regeert: ‘naturalisme’. Van luipaarden tot slangen, van grote planten tot petieterige bloemen, alles is inspiratie voor menig créateur de la mode! Zo ook voor Reed Krakoff, artistic officer bij Tiffany & Co die een nieuwe draai geeft aan de bestaande trend en het allemaal een tikkeltje subtieler maakt. De juwelen zijn gemaakt van hoogglans platina, bezet met briljanten en niet over de top.

Schermafbeelding 2018-10-09 om 18.18.57

De prijzen variëren tussen de 5.250 euro tot aan 94.000 euro. De sieraden zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online via tiffany.com.