Cocktail shaken aan de keukentafel, dit weekend kan het!

Wat worden we met z’n allen toch lekker creatief in deze bizarre, anders-dan-anders tijd. Neem bijvoorbeeld De Thuisborrel Club. En ja, dat is precies wat je denkt dat het is. Lekker thuis aan de keukentafel, onderuitgezakt op de bank of relaxed vanaf je balkon nippen van…homemade cocktails! Deze vrijdag en zaterdag – 22 en 23 mei – kan jij je eigen cocktailbar aan huis creëren. Scroll verder en je leest het hoe en wat. 

Cocktails shaken vanuit je luie stoel

De Thuisborrel Club dus. Een spiksplinternieuw initiatief dat in het leven is geroepen om de cocktailbranche in deze bar en boze tijd te supporten. Want ja, dat hebben ze o zo nodig. Waar de koffiecorners je nog kunnen voorzien in je wakey-wakey coffee to go break, de geef-ze-thuis-alleen-nog-een-klein-tikkie-maaltijdboxen van restaurants je online om de oren vliegen, en je op straat de ene na de andere bezorger voorbij ziet flitsen, is dat voor de cocktailwereld een iets ander verhaal. Maar daar is gelukkig wat op gevonden. Typhoon Hospitality & The Activators hebben de krachten gebundeld met The Cocktailbox, diverse cocktailbars en spirit brands.

Wat zijn we lekker uit uhh…thuis hè

Vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei worden maar liefst 11 cocktailbars en hun cocktailshakers samengebracht op één digitaal platform: The Thuisborrel Club. Verwacht een online event dat boordevol tutorials, tastings, en live-entertainment zit. Bars als NENI (Amsterdam), Amehoela (Rotterdam) en The Stockroom (Groningen) die hun deuren speciaal online openen voor jou en je mede cocktail lovers.
Thuis cocktails shakenHoe je er dit weekend bij kan zijn? Schrijf je in via www.dethuisborrelclub.com en koop je online toegangsbewijs. Zo kan jij vanuit je eigen habitat van de ene naar de andere cocktailbar doorhupsen. Het land door cruisen zonder de deur uit te gaan, hoe leuk is dat. En om het nog net wat lekkerder en completer te maken, kan je ook voor de full package gaan. In dat geval bestel je The Cocktailbox erbij. Een kant-en-klaarbox à €39,50 (excl. verzendkosten) waar alles in zit wat je nodig hebt, en die je t/m aanstaande vrijdag zowel in A’dam als R’dam kan oppikken. Banjer je toch liever zelf door de Appie, dan schrijf je je voor €10,- in en ontvang je een menukaart met acht cocktails. Tijdens het avondvullende event – van 20:00 – 23:00 – zal elke cocktailbar de cocktails van dit menu maken. En dat thuis namaken, dat gaat je lukken, let maar op. Mooie bijkomstigheid is trouwens dat je van tevoren niet hoeft te kibbelen over wie vanavond de BOB is. Ideaal toch?

Shake, shake it baby!