Seks tijdens de huwelijksnacht? Vaak komt het er niet van

Het hoort en als het niet gebeurt zwijg je er voor eeuwig over: seks tijdens de huwelijksnachts. Meestal rond klokslag twaalf verlaat het kersverse bruidspaar hun feest. De man doet een poging om haar over de drempel te tillen maar na een paar alcoholische versnaperingen gaat dat niet meer zo soepel. Zij probeert zichzelf sexy op het bed te manoeuvreren maar dat lukt niet in de beeldschone jurk.

Na veel gedoe besluiten jullie: laten we maar gaan slapen. De dag was lang, vol spanning en zenuwen en nu je een bed ziet is seks het laatste waar je aan denkt. Dat blijkt ook uit een onderzoek van het lingeriemerk Bluebella, daaruit kwam dat 52% van de net getrouwde stellen géén seks had tijdens de huwelijksnacht. Misschien de volgende ochtend? In ieder geval ging meer dan de helft niet van bil.

Zoals we al zeiden: de alcohol hakt er flink in op zo’n spannende dag. Verder is de kans groot dat je meteen na het huwelijk op reis gaat en niet iedereen voelt zich comfortabel bij de mile high club (je weet wel: mensen die seks in de lucht blieven). Gelukkig komt er áltijd een moment dat het er wel weer van komt dus bewaar je sexy lingeriesetje maar voor the day after.

Lees ook: dit gebeurt er als twee power vrouwen de handen ineen slaan.