In het zweet werken met duurzame activewear van ARMEDANGELS

Kom van die bank af! Het zit er dik in dat goede voornemens (mochten ze in het spel zijn) vorige maand zijn gesneuveld. Ze komen vaak net zo snel als ze gaan. Neemt niet weg dat bewegen goed voor de mens is. Val je in de categorie ‘met lood in de schoenen de sportschool in?’ Voor jou en elk ander met dito sportstrubbelingen is daar het mooie, duurzame modelabel: ARMEDANGELS activewear.  Gaan met die banaan!

Duurzame activewear van ARMEDANGELS

Wie, wat, hoe? Kom d’r maar in duurzame activewear van ARMEDANGELS. En ja, dat zijn twee regels achter elkaar met praktisch dezelfde copy. Klopt. Is bewust, want de handen mogen op elkaar hoor voor het Duitse label dat iedereen in beweging wil krijgen – figuurlijk en inmiddels ook letterlijk, ha! – om bewuster het dagelijks leven te leven. Al lang voordat duurzaamheid een modewoord was, zette zij al alles op alles om het modesysteem – die van de fast fashion, verre van fairtrade praktijken en giga gigantische milieu-impact – op z’n kop te zetten.

ARMEDANGELS duurzame activewearARMEDANGELS duurzame activewear

Terugkomend op dat ‘letterlijk in beweging brengen’, is daar de spring / summer collectie 2022. Een tijdloze, unisex en GRSⓇ-gecertificeerde collectie van 100% gerecyclede materialen die naadloos op hun idealen aansluit.

GRSⓇ: blije billen, borsten en benen

GRSⓇ-gecertificeerd. In jip-en-janneketaal staat het voor keigoed spul: innovatief van soort (hey dat verklaart veel), antibacterieel en geverfd bij, zoals ze het zelf zeggen, ‘lage temperaturen met het maximum aan gerecyclede vezels.’ Maatje meer, maatje minder of een in-betweentje, elke body beats the battle met de ARMEDANGELS duurzame activewear. Tweede huidje dit hoor! 

ARMEDANGELS duurzame activewear ARMEDANGELS duurzame activewear

Duurzaam zei je hè, dat klinkt goed, maarrr er zal nog wel ergens een duveltje uit een doosje tevoorschijn komen. Niets ervan. Sportkleding heeft veel te verduren (lees: slijtage). En ja, het heeft vast na elke zweetbeurt een wasbeurt nodig. ARMEDANGELS activewear is niet alleen duurzaam vanwege de gerecyclede stoffen, maar ook vanwege de lange levensduur.

ARMEDANGELS: ‘Het is bewezen dat alleen al door onze kledingstukken slechts negen maanden langer te dragen, we onze CO2, water- en afval-footprint kunnen verminderen met ongeveer 20% tot 30%.  

Tops, bras, longsleves, leggings en meer van zulks is o.a. te koop via de webshop van ARMEDANGELS.