Paasbeste paasbrunch bij Hotel Okura Amsterdam

Bomen vol bloesem, narcissen die als paddenstoelen uit de grond ploppen en een lentezonnetje. Spring has begun!  Zodra die lentekriebels door je lichaam sidderen, weet je dat Pasen er ook weer aan zit te komen. En voordat een overvloed aan tips ‘Waar te paasbrunchen?’ je online om de oren vliegt, hoef je vanaf vandaag niet meer verder te zoeken: Hotel Okura Amsterdam it is!  

Paasbrunch in stijl bij Hotel Okura Amsterdam

Zondag 21 en maandag 22 april is het Pasen. Als er iets is wat steeds meer wordt gedaan tijdens deze dagen, is het wel brunchen. Snap ik! Best of both worlds: ontbijt en lunch gemixt tot een hartige én zoete brunch. Hotel Okura Amsterdam pakt dit jaar op Eerste Paasdag (21 april) flink uit met een paasbrunch. Eentje om u tegen te zeggen, in een setting om u tegen te zeggen. Tussen 12:00 en 16:00 pakt de keukenbrigade groots uit met een buffet in een van de charismatische ballrooms.

Wat je kan verwachten? Warme én koude, zoete en hartige gerechten. Eén voor één kunstwerkjes voor je smaakpapillen en ogen. En natuurlijk wordt waar mogelijk rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Neem voor de zekerheid anders voorafgaand even contact met ze op. Zie hier een kleine impressie van wat je te wachten staat.

Paasbrunch Hotel Okura Amsterdam

Okura’s paasbrunch

Een paasbrunch is niet alleen watertandend lekker, het voorkomt ook veel rompslomp en stress thuis. Volledig op je wenken worden bediend, kan voor volwassen voor €125, voor de jonge telgen (4 – 11 jaar) is het €65. Prijs is inclusief aperitief, wijn, bier, frisdranken, mineraalwater, koffie, thee en parkeren. De kids worden naast al dat lekkers nog eens extra in de watten gelegd met leuke activiteiten, zodat paps en mams ongedwongen gastronomisch kunnen genieten. Brunchen op je paasbest dus!

Voor vragen, extra informatie en reserveringen, klik hier.

Paasbrunch Hotel Okura Amsterdam