Oh no! Ook jij loopt het risico op een misvormde pink

Oh mijn GOD! Dacht ik toen ik op Instagram een bericht voorbij zag komen van een vrouw die haar misvormde pink met ons deelde. Een I Phone pink, zo noemde ze het. Natuurlijk ging ik meteen bij mijzelf checken wat er bij mijn pink gebeurde en ja hoor: er zat een deuk in. Van de I Phone.

Ben je verslaafd aan je telefoon, dan moet je je pink maar eens onder de loep nemen. Want waar je vroeger te maken kreeg met muisarmen (wie veel achter de computer zat) zorgt je smartphone voor een misvormde pink. Deze deuk in de pink ontstaat omdat je telefoon er steeds op steunt. Aangezien de apparaten steeds groter worden en we steeds meer met de telefoon doen, is de deuk tegenwoordig bij veel mensen te bespeuren. Ik zie een gat in de markt voor een kek modieus sokje om de pink!