Nutella lovers opgelet; Het eerste echte Nutella Café is een feit!

Vergeet de toeristen Nutella shops op elke hoek van de Kalverstraat. Op 31 mei opent er in Chicago het eerste échte Nutella Café en wij hebben een sneak peak van het menu. Kleine spoiler; het is de droom van elke Nutella fan. 

Kan jij je je eerste hap Nutella nog herinneren? Waarschijnlijk niet. Maar de laatste kan je je al helemaal niet voorstellen. Nutella is het leven. Het liefste smeren we alles onder de Nutella. Met die gedachte is het moeder bedrijf Ferrero op het idee gekomen om een officieel Nutella Café te openen. En dat vinden wij fantastisch!

Het café zal zich vestigen in het winkelcentrum Millennium Park Plaza. Gelegen in het oosten van de stad Chicago. Je moet er dus wel even voor reizen, maar dan heb je ook wat. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nutella Granola of heus Nutella ijs? Namnam wij krijgen er nu al honger van…

De inrichting van het café zou het gevoel moeten wekken alsof je zelf in een half geopende Nutella pot zit. Met hazelnoot-achtige lampen en Nutella druipend van het plafond, zijn wij erg benieuwd hoe dat eruit zou moeten komen te zien. Hoe dan ook; een enkeltje Chicago, iemand?!

Vanaf 31 mei zal het café zijn deuren openen.

nutella-cafe-opening-chicago-591c0b8a0ff25__880

Bron:
refinery29

Lees ook: OMG de hemel bestaat; een wijn pretpark!