NOOO!! Er komt géén ‘Sex and the City 3’

Zou er nu wel of niet een derde film van ‘Sex and The City’ komen? Dat was al tijden een prangende vraag die liefhebbers graag beantwoord zagen. Nu is het hoge woord eruit: er komt GEEN nieuwe film. Eeuwig zonde! Vindt ook Sarah Jessica Parker die hier het volgende over zegt:’Ik ben heel erg teleurgesteld’.

De derde reünie tussen Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda had ons zó leuk geleken. Als echte SATC-fan heeft de serie mij door liefdesverdriet heen gesleept en weer aan het lachen gemaakt. Het is eeuwig zonde dat we niet nog een beetje film mogen beleven.

Kim Cattrall gooit roet in het eten
De film die begin dit jaar in productie zou gaan werd alsmaar uitgesteld. Van uitstel komt afstel, zo blijkt maar weer. Met het script wordt niks meer gedaan en de waarschijnlijke reden is het diva gedrag van Kim Cattrall. Deze dame heeft geen zin om nog een keer als Samantha door het leven te gaan mits er allerlei capriolen uitgehaald worden om mevrouw tevree te stellen. Haar extreem hoge eisen zijn niet bij te benen en zonder Samantha is er geen SATC. Al heeft de wereld volgens Kim Cattrall momenteel vooral geen behoefte aan vier vrouwen die over seks lullen en de leegte opvullen met dure schoenen.