Next level uitgaan: MAD FOX Amsterdam

Hoe ouder ik word, hoe minder vaak ik écht uitga. Dus als ik ga… ga ik goed. MAD FOX is dan de club waar ik het liefst vertoef tot in de late uurtjes en dat alweer een jaar. Yes! De award winnende nachtclub MAD FOX bestaat 1 jaar en dat werd goed gevierd!

Bij een high-end club weten ze namelijk precies hoe ze een feestje moeten bouwen. De oprichter Yossi Eliyahoo was ook van de partij net als een paar bekende koppen uit de DJ en society wereld. Iedereen zag er foxy uit op deze bijzondere avond en er werd gedanst op Parijse housemuziek. Daarom vind ik MAD FOX zo fijn, het is een plek waar je je best mag doen, iets meer dan normaal, en dat zie je in Nederland niet zoveel. Terwijl juist deze opsmuk het leven leuk maakt als je de hele week al normaal doet.

Kijk op de website van MAD FOX voor meer informatie.